Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandra Daukšaitė-Petrulėnė: vaikelis atkeliaus jau balandį

Besilaukianti ir tuo patenkinta – taip save gali apibūdinti populiarėjanti aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, daugeliui pažįstama kaip Inga iš „Nemylimi“.
Foto naujienai: Sandra Daukšaitė-Petrulėnė: vaikelis atkeliaus jau balandį
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Sandra Daukšaitė-Petrulėnė.
Gimimo data, vieta: 1981 11 20, Kėdainių r.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi; vyras Aurimas dirba vadybininku tarptautinėje kompanijoje; laukiasi vaikelio.
Pasiekimai: baigė Kauno Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) anglų kalbos studijas vėliau įgijo Europos Sąjungos politikos ir administravimo magistro laipsnį Vilniaus Mykolo Romerio universitete; privačiai dėsto anglų kalbą, viešojoje įstaigoje „Teatro projektai“ dirba renginių organizatore ir vedėja; epizodiškai filmavosi seriale „Nekviesta meilė“ bei „Moterys meluoja geriau“; šiuo metu vaidina juostoje „Nemylimi“.

Besilaukianti ir tuo patenkinta – taip save gali apibūdinti populiarėjanti aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, daugeliui pažįstama kaip Inga iš „Nemylimi“. Simpatiška moteris sako, kad nėštumas jai nesutrukdė filmuotis populiariame seriale.

Gydytojai kliūčių nesudarė


„Viskas sekasi gerai, bet nėra labai lengva. Filmuotis nėščiai man tarsi dvigubas iššūkis. Tačiau nesiskundžiu, nes labai padeda visa kūrybinė serialo „Nemylimi“ komanda“, – pasakoja Sandra. Aktorė tikina, kad dėl jos nėštumo daugeliui tenka prisitaikyti, geriau apgalvoti serialo scenarijų, tačiau visuomet randamas teisingausias sprendimas.
„Buvo situacija, kai man reikėjo vaidinti, jog šoku pro langą. Tuomet problemą išsprendė dublerė, kuri už mane suvaidino, o aš tik pagulėjau apačioje ir imitavau iššokusią pro langą“, – darbo užkulisius atskleidžia pašnekovė.
Sandra sako, kad medikai dėl nėštumo jai neuždraudė filmuotis seriale. „Ne, aš puikiai jaučiuosi ir mano vaikeliui viskas gerai, todėl gydytojams nebuvo priežasčių kažką drausti. Vaidindama aš jaučiu didelį malonumą. Manau, jeigu mamai gerai, tai kūdikiui irgi“, – šypteli pašnekovė.

Su vyru – jau 13 metų

Paklausta, ar tikisi, jog pirmagimis, kuris dar negimęs laiką leidžia meniškoje aplinkoje, taps aktoriumi, kaunietė tik nusijuokia. Sandra tikina, kad su vyru juokauja, jog jų pirmagimis turbūt bus aktorius, tačiau prisipažįsta, kad leis atžalai pačiai rinktis, kuo tapti. Beje, aktorė „Privatu!“ prasitaria, kad mažylis turi gimti jau po kelių mėnesių – šeima pagausėjimo laukia balandžio viduryje. Kol kas dar neaišku, ar gims berniukas, ar mergaitė. „Gydytojai dar nieko tiksliai nepasakė. Tačiau mes su vyru pirmiausiai laukiame sveiko vaiko, o jo lytis mums nėra svarbiausias dalykas“, – atvirai sako aktorė.
Kai Sandros paklausėme apie jos šeimą, ji neišsisukinėjo ir papasakojo savo pažinties su vyru istoriją. Pasirodo, aktorė išrinktąjį sutiko dar mokyklos suole. „Kai buvome dešimtokai, jis perėjo į mano mokyklą mokytis. Taip palaipsniui bendravome, kol galiausiai pradėjome draugauti. Viskas sekėsi gerai. Mūsų draugystė truko dešimt metų. Paskui nusprendėme sumainyti žiedus. Susituokę esame jau dvejus su puse metų“, – kalba pašnekovė.
Aktorė negaili šiltų žodžių sutuoktiniui. Pasak Sandros, jis supratingas, geras ir turi puikų humoro jausmą, kuris ją sužavėjo dar draugystės pradžioje.

Kas jai padeda namuose?

Nors Sandra yra jau septintą mėnesį nėščia, tačiau ji turi nemažai veiklos: daug laiko užima darbas seriale, be to, ji privačiai dėsto anglų kalbą. Ar užtenka laiko namams?
„Spėju viską, tačiau man labai padeda ir vyras Aurimas. Jis ir patiekalų priruošia, ir namais pasirūpina, bet aš irgi neblogai jaučiuosi, todėl stengiuosi neatsiriboti nuo tokių darbų. Kiek Dievas leidžia, tai gaminu, tvarkausi ir kita veikla užsiimu“, – pasakoja pašnekovė.
Kadangi Sandra yra anglų kalbos dėstytoja, įdomu, kaip į jos vaidmenį reaguoja studentai?
„Dabar jau viskas aprimo. Tiesiog jie viską seka, stebi mano darbą per televizorių. Žinoma, klausinėja, kaip toliau įvykiai klostysis seriale. Galiu pasakyti, kad kol kas sulaukiu tik teigiamo dėmesio“, – kalba moteris. Kol kas žmonės Sandrą šaukia jos herojės (Ingos) vardu, nuseka žvilgsniais ar rodo pirštais. Tiesa, ne retai žiūrovai gatvėje aktorę pagiria ir už puikią vaidybą.

Sekso nevaidintų

Ne paslaptis, kad geras aktorius yra tas, kuris vaidina kontrastingus herojus ir įvairias scenas. Kartais net labai intymias. Serialuose „Nemylimi“ gausu meilės scenų. Kaip į jas reaguoja Sandra?
„Jau buvo nemažai tokių scenų. Iš pradžių man buvo labai sunku, nes nepažinojau aktorių. Tai buvo nauja patirtis prieš kameras. Man reikėjo įveikti save. Džiaugiuosi, kad tai pavyko. Žinoma, man labai padėjo kolegos, – pasakoja aktorė. – Pirmas kartas buvo pats netikėčiausias, nes tai, kas nauja ir nepatirta, visada šiek tiek gąsdina. Tačiau sau esu pasakiusi: „Jei jau daryti, tai tik labai gerai.“ Todėl be galo stengiuosi.“
Sandra sako, kad dėl tokių scenų jos vyras Aurimas nė trupučio nepavyduliauja ir nepriekaištauja. Priešingai – jis žmoną padrąsina ir supranta, jog tai tik vaidyba.
Tiesa, kaunietė aktorė prisipažino, kad nesutiktų vaidinti aistringoje sekso scenoje. „Čia nepadėtų ir aktoriaus profesionalumas. Tai tiesiog ne man“, – tvirtai kalba moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius