Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson: slaptos vestuvės

Scarlett Johansson ištekėjo už Ryano Reynoldso tolimame Kanados vakarinės pakrantės kurorte. Johansson (23) ir Reynoldsas (31) pradėjo susitikinėti dar 2007-ųjų balandį.
Foto naujienai: Scarlett Johansson: slaptos vestuvės
Bulls nuotr. / zmones24.lt
Scarlett Johansson ištekėjo už Ryano Reynoldso tolimame Kanados vakarinės pakrantės kurorte. Johansson (23) ir Reynoldsas (31) pradėjo susitikinėti dar 2007-ųjų balandį, o apie sužadėtuves pranešė 2008-ųjų gegužę. Porelė šokiravo visą pasaulį surengdama slaptas vestuves rugsėjo 27-ąją, bet taip jie sugebėjo pabėgti nuo smalsių paparacų. Spaudos atstovai teigia, kad žvaigždžių pora nieko nepranešė, svečiams išsiuntė 40 pakvietimų be jokių nuotraukų ir galiausiai surengė vestuvių ceremoniją neįprastoje, bet prabangioje vietoje, Clayoquot Wilderness kurorte. Tai - draustinio teritorija Britų Kolumbijoje, Kanadoje. Kurorte svečiai apsistojo ištaigingose drobinėse palapinėse, mat ši vieta yra pasiekiama tik hidroplanu arba valtimi, kurią tektų irkluoti 30 min. Patikimi šaltiniai pasakoja: „Scarlett norėjo jaukios mažos ceremonijos su šeima ir artimiausiais draugais. Ji nebūtų niekam leidusi sutrukdyti savo vestuvių. Jie įdėjo labai daug pastangų, norėdami viską išlaikyti paslaptyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius