Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialas „Broliai“ pasipildė dar vienu šeimynišku duetu!

Serialas „Broliai“ - apie šeimos krizes, intrigas ir meilės paieškas pasakojanti gyvenimo drama. Jame vaidinančių aktorių gretas nuolat papildo nauji veidai.
Foto naujienai: Serialas „Broliai“ pasipildė dar vienu šeimynišku duetu!
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Serialas „Broliai“ - apie šeimos krizes, intrigas ir meilės paieškas pasakojanti gyvenimo drama. Jame vaidinančių aktorių gretas nuolat papildo nauji veidai. Šalia garsaus šeimyninio Vytautų Rumšų dueto, susikūrė ir kita šeimyninė aktorių pora - vieną iš brolių vaidinantis Jokūbas Bareikis ir jo mama, charizmatiška aktorė Danutė Kuodytė. Ji „Brolių“ seriale vaidina vaikų globos namų direktorę Salomėją.

Energingą ir žavią aktorę Danutę Kuodytę žiūrovai labiau pažįsta kaip žymaus aktoriaus Sauliaus Bareikio žmoną ir kaip jaunosios kartos aktoriaus Jokūbo Bareikio mamą. Televizijos filmuose, teatre vaidinusi aktorė šiuo metu teatro vadove dirba vaikų ir jaunimo klube „Šatrija“. Ilgą laiką nesifilmavusi aktorė pasiūlymą vaidinti televizijos seriale priėmė su užsidegimu.

„Nuo paskutinių filmavimų praėjo nemažai laiko. Buvau pasiilgusi kažko panašaus. Įdomu pasitikrinti, ar nuo to laiko nepraradau savybės visiškai nebijoti, nesivaržyti kamerų. Apsidžiaugiau, kad visi pojūčiai išliko“, - sako D. Kuodytė.

Prie darnios serialo „Broliai“ aktorių grupės prisijungusi Dalia, kaip ir jos vaidinamas personažas, yra griežta, bet teisinga ir žmogų vertina ne pagal jo padėtį.

„Mano vaidinama Salomėja stengiasi būti teisinga. Gyvenime jai, kaip ir man, žmogaus statusas nieko nereiškia, svarbiausia yra jo vidinės savybės ir pati situacija, kiek ji keičia tą žmogų. Jei žmogus spinduliuoja meile, tai ir matyti, to žmoguje nepaslėpsi“, - atvirai kalba D. Kuodytė.

Nors Bareikių šeimos nariai visi yra aktoriai, atsidurti vienoje scenoje ar televizijos filmuose su garsiais savo šeimos vyrais aktorei D. Kuodytei iki šiol neteko, tačiau ji prisipažįsta, kad turėjo tokių svajonių.

„Bendrame projekte nesu nė su vienu susitikusi. Svajojau vaidinti su vyru. Gal seriale mes su Jokūbu susitiksime, tačiau manau, neturi matytis, kad vaidina vyras su žmona, ar motina su sūnumi“, - svarsto aktorė.

Paklausta, ar ruošdamasi filmavimams tariasi su savo šeimos vyrais dėl vaidybos, D. Kuodytė atsakė, kad nors kalbasi su jais apie darbus, patarimų neklausia.

„Jokių patarimų dėl vaidmens iš vyro neprašau, visą gyvenimą su tekstais dirbu pati, nes moters psichologija visiškai kitokia, negu vyro“, - šypsosi moteris.

Samprotaudama apie darbą seriale, aktorė atskleidė, kad jai svarbiausia yra tvirta partnerystė tarp kolegų: „Visada ieškau tvirto kontakto su savo partneriu, jo akių, juk nuo to priklauso, ar suvaidinta scena bus tikroviška“. Jos žodžius patvirtina šarminga ir jaudinanti aktorės vaidyba ir gyvenimo išmintimi bei meile spinduliuojančios akys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius