Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Moterų alėja“ pristatyme aktoriai maudėsi dėmesio jūroje

Stilingas retro stiliaus Rolls-Royce, keturios žavios damos ir vienas vyras jų apsuptyje. Kauno senamiesčio gatvelėse praeiviai nustebę žiūrėjo, kaip prie vos stabtelėjusio automobilio supuolė būrys fotografų.
Foto naujienai: Serialo „Moterų alėja“ pristatyme aktoriai maudėsi dėmesio jūroje
Dariaus Tarėlos nuotr. / zmones24.lt

Vienos didžiausių šio sezono LNK televizijos intrigų - serialo „Moterų alėja" - paslapties uždanga praskleista.  Užvakar viešbutyje „Daugirdas" Kaune serialo pristatyme žurnalistai ir renginio svečiai galėjo iš arčiau susipažinti su „Moterų alėjos" aktoriais ir kūrybine grupe.


Aktores išpuošė K. Rimdžius


Stilingas retro stiliaus Rolls-Royce, keturios žavios damos ir vienas vyras jų apsuptyje. Kauno senamiesčio gatvelėse praeiviai nustebę žiūrėjo, kaip prie vos stabtelėjusio automobilio supuolė būrys fotografų. Puikiai nusiteikusios aktorės Olita Dautartaitė, Daiva Rudokaitė, Asta Steponavičiūtė ir Gabrielė Martirosianaitė buvo įsijautusios į savo - Kauno damų - vaidmenis. Aktorius Dainius Svobonas paslaptingai šypsojosi. O kad visi žinotų, kiek bėdų per šias damutes turi iškęsti jo kuriamas personažas Mikas...  


Akį traukiančiais drabužiais aktores papuošė žinomas stilistas Kęstutis Rimdžius. Buvusią teatro primadoną ir Kauno poniutę vaidinanti Olita Dautartaitė tviskėjo smetoniškąjį laikmetį primenančiais apdarais, Daiva Rudokaitė alsavo retro dvasia, Asta Steponavičiūtė įkūnijo nūdienos „auksinę" Kauno merginą, o Gabrielės Martirosianaitės stilius atspindėjo jos seriale kuriamos aikštingos, pankuojančios paauglės, rolę.


Vaidina ir žinomi žmonės


Tarp į viešbutyje „Daugirdas" pristatymą susirinkusių svečių buvo galima matyti tiek kultūros, tiek politikos atstovų.  Daug dėmesio sulaukė pripažintas poetas Gintaras Patackas, kuris beje, taip pat pasirodys kelete serialo epizodų. Beje jis bus ne vienintelis žinomas Kauno žmogus, kuriam serialo kūrėjai pasiūlė nusifilmuoti. „Moterų alėjoje" taip pat pasirodys ir estrados meistras, dainininkas Egidijus Sipavičius, „Baritonų Trio", žinomas choreografas, šokių studijos „F.U." vadovas Kęstutis Baranauskas, 2004-aisiais Kauno ponia tapusi Eglija Vaitkevičė ir kiti.


Renginyje dalyvavęs Kauno miesto meras džiaugėsi, kad serialo autoriai nutarė veiksmo vieta pasirinkti būtent laikinąją sostinę. „Pamatęs „Moterų alėja" serijas, supratau, kodėl būtent taip vadinasi serialas: čia daug moterų, o kur moterys, ten intrigos, o be intrigų nebūtų serialo", - sako Kauno meras Andrius Kupčinskas. 


Tai, kad Kaunas gražus ir kameros vertas miestas, pritarė ir serialo scenarijaus autorius Alvydas Šlepikas  kuris vylėsi, kad „Moterų alėja" pagaliau parodys, kiek stiprių ir žavių aktorių turi Kauno teatrai.  


„Mikas (akt. Dainius Svobonas) - tai žmogus, kuris bando save surasti dideliame mieste. Labiausiai jis pasimetęs tarp santykių su moterimis - motina, seserimi, dukra, buvusia žmona, meilužėmis.  O jos dažniausiai Miku yra nepatenkintos, - apie pagrindinio personažo kelius ir klystkelius pasakojo scenaristas A. Šlepikas. - Štai su savo gyvenimo drauge Kristina, Mikas pykstasi ir taikosi jau dešimt metų..."


Gražuolė dėkojo už galimybę vaidinti


Režisierius Viktoras Valašinas patikino, kad „Moterų alėja" - išskirtinis serialas. „Kas nori tegul sako: ai serialas... nieko rimto". Bet aš pažadu - tikrai bus į ką pažiūrėti. Akis dar turiu, - intrigavo režisierius. - Vengiau girti kolegas aktorius aikštelėje, dažniau jau pabardavau... Bet šiandien galiu drąsiai pasakyti, kad jie sukūrė daug įdomių ir stiprių vaidmenų. Jaunuosius aktorius tokius kaip Tomas Erbrėderis ar Ričardas Vitkaitis žiūrovės, oi kaip mylės, o štai Egidijų Stanciką, Kauno Dramos teatro direktorių, pamatysime toli gražu ne kaip teatro vadovą".


V.Valašinas prisipažino, kad jį patį „Moterų alėjos" scenarijus sudomino nuo pat pirmųjų epizodų ir tvirtino, kas siužeto vingiai tokie netikėti, kad nepažiūrėjus poros serijų jau bus sunku atsekti įvykius.  Režisierius džiaugėsi, kad ir patys aktoriai prisidėjo prie scenarijaus tobulinimo. Antai gatvės išminčių Germantą vaidinsiantis Kauno dramos teatro grandas Antanas Žekas, nuolat papildydavo  savo personažo kalbą įvairiais posakiais ir įdomiomis istorijomis iš savo gyvenimo.


Viena jauniausių serialo aktorių Gabrielė Martirosianaitė buvo kukli. „Aš tenoriu pasakyti ačiū. Ačiū už galimybę. Už tai, kad man buvo suteikta proga dirbti su profesionalais". Gražuolė neslėpė, kad ne visada jai būdavo lengva filmavimo aikštelėje, o ir režisierius pripažino, kad iš Gabrielės reikalavęs tiek, kiek ir iš profesionalių aktorių.


Serialo centre - prodiuseris Mikas


„Moterų alėja" prasideda tuo, kad pažadėjęs pagrindinį vaidmenį TV reklamoje savo meilužei Kristinai, prodiuseris Mikas Katulis staiga persigalvoja ir dėl tik jam vienam suprantamų priežasčių atiduoda jį turtuolio verslininko dukrai. Kyla skandalas, kuris Mikui nieko gero nežada. Lyg tyčia į bėdas įsivelia ir jo paauglė dukra Monika. Dėl to Mikui teks išklausyti piktą buvusios žmonos Jolantos tiradą apie tai kaip jis nesugeba prižiūrėti dukters, o jo paties motina Sofija nepagailės aštresnės replikos. Išmestas meilužės iš namų, primuštas dukters draugų, apibartas buvusios žmonos ir pašieptas mamos - visa tai Mikas patirs per vieną dieną. Ir tai tik viena iš daugelio jo gyvenimo dienų. Beje, ši - jam dar visai laiminga...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius