Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Čėsnaitė apie mylimąjį kalba paslaptingai

Gražuolė dainininkė bei radijo ir televizijos laidų vedėja Simona Čėsnaitė (24) yra viena iš tų realybės šou dalyvių, kuriai pavyko įsitvirtinti pramogų pasaulyje pasibaigus muzikiniam „Kelias į žvaigždes“ projektui.
Foto naujienai: Simona Čėsnaitė apie mylimąjį kalba paslaptingai
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Gražuolė dainininkė bei radijo ir televizijos laidų vedėja Simona Čėsnaitė (24) yra viena iš tų realybės šou dalyvių, kuriai pavyko įsitvirtinti pramogų pasaulyje pasibaigus muzikiniam „Kelias į žvaigždes“ projektui. Simona – populiari, geidžiama ir mylima. O ar ji pati šiuo metu ką nors yra įsimylėjusi? Mergina tik šypsosi ir intriguoja...

Simona, buvai išnykusi iš televizijos ekranų, retai Tave matėme ir vakarėliuose. Dabar vėl grįžti į televiziją. Nebijai, kad padidėjęs dėmesys pradės varginti?
Nemanau, kad dabar sulauksiu tiek daug dėmesio, kiek tada, kai dalyvavau muzikiniame šou „Kelias į žvaigždes“. Žinoma, kurį laiką įpratau prie mažesnio dėmesio, tačiau nebaisu, jog dabar jis vėl padidės. Beje, kodėl jis mane turėtų gąsdinti (šypteli)?..

Naujajame LNK sezone dirbsi su dviem žinomais laidų vedėjais – Rolandu Vilkončiumi ir Inga Jankauskaite. Pasak kolegų, Rolandas – paprastas, komunikabilus, o Ingą daugelis apibūdina kaip kaprizingą moterį. Kaip manai, ar Tau seksis su ja bendradarbiauti?
Su Inga buvau susidūrusi „Žvaigždžių duetuose“, tačiau tiesiogiai nebendravome. Tik po kurio laiko galėsiu kalbėti apie jos kaprizų buvimą ar nebuvimą. Man Inga – labai simpatiška moteris. Manau, viskas seksis puikiai.

Ar iš tiesų esi neskandalinga garsenybė, ar Tau tiesiog pavyksta nuslėpti įvairius pikantiškus nutikimus?
Neturiu tokios fantazijos (juokiasi)! Kai kurie žmonės nekuria jokių skandalų, bet vis tiek patenka į pikantiškas situacijas. Kiti tai daro sąmoningai. Aš manau, jog už mane turi kalbėti atlikti darbai. Kur kas maloniau, kai žmonės mane prisimena kaip dainininkę, radijo ir televizijos laidų vedėją. Nenorėčiau žmonėms įsiminti kaip skandalistė. Suprantu, kad pramogų pasaulyje būtini skandalai, kad žmonėms įdomios pikantiškos smulkmenos apie įžymybes. Jei man kažkas įdomaus nutinka, pasidaliju informacija, o jei ne, tai nieko nekuriu specialiai.

Pakalbėkime apie asmeninį gyvenimą. Šiuo metu turi vaikiną?
Nieko nesakysiu (juokiasi)!.. Kodėl? Tiesiog!

Jeigu nepaneigi, vadinasi, turi antrąją pusę, bet ją slepi...
Ne, nėra (ironiškai šypteli).

Gal Tau griežti vadybininkai neleidžia atvirai pasakoti apie asmeninį gyvenimą? Gal jie specialiai liepa kalbėti priešingai?
Ne, niekas man neliepia sakyti netiesos (juokiasi).

Bet simpatiją juk turi? Aš iš akių matau ir jaučiu tai!
Na, gal ir yra...

Ar bendrauji su buvusiais vaikinais: Algirdu Grudinskiu-Grūdu ir Mariumi Kiltinavičiumi iš N.E.O.?
Ooooi! Po ilgo laiko aš vėl išgirdau šiuos vardus...

Tau jie kelia neigiamų emocijų?
Ne, tiesiog labai daug apie tai prikalbėta. Galiu pasakyti, kad su Mariumi bendrauju, esame draugai ir palaikome gražius santykius, o apie Grūdą nežinau nieko.

Esi jauna, geidžiama, graži, todėl natūralu Tau užduoti klausimų apie asmeniškus dalykus...
Nesakau, kad turiu ar neturiu vyro, bet ypatingo vaikinų dėmesio tikrai nejaučiu. Labai norėčiau, kad taip būtų, bet, deja, taip nėra. Perskaitau visus horoskopus, patarimus, skaitau apie viliojimo meną, bet nieko neišeina. O gal išeina? Gal tik vaikinai nedrąsūs (šypteli)? Jų dėmesio aš sulaukiu, tačiau jis nėra įkyrus...

O apie šeimą ir vaikus pagalvoji?
Aplink mane dabar daug kas tuokiasi, gimdo vaikus. Kartais pagalvoju: „Velnias, kada man ateis toks laikas.“ Tačiau pirmiausia reikia sutikti tokį vyrą, su kuriuo jaustumei pilnatvę. O vaikas į šį pasaulį pasibeldžia tada, kai jam ateina laikas. Reikia turėti, ką jam pasakyti. Ar jau turėčiau ką jam ištarti? Dar ne, ateityje. Kol kas noriu pagyventi sau.

Pakalbėkime apie pikantiškesnius dalykus. Kartą vyrų kompanijoje išgirdau, kaip jie aptarinėja Tavo krūtinę. Keli diskusijos dalyviai tvirtino, kad Tu pasididinai krūtis. Kaip yra iš tikrųjų?
Moterys visas tas gudrybes išmano puikiai, o vyrams apie tai nereikia žinoti (juokiasi)... Vadinasi, viskas yra gerai! Suveikė, kas ir turėjo suveikti!

O ką manai apie plastinę chirurgiją? Apie krūtinės didinimąsi, kūno formų dailinimą?
Niekada nereikia būti kategoriškam. Gali visko nutikti. Jei žmogui iki pilnos laimės trūksta tik kažką pasidailinti, tuomet pirmyn! Aš turiu kelis randus ir ateityje norėčiau juos panaikinti. Taigi nesu nusiteikusi prieš plastinę chirurgiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius