Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokanti Aistė Paškevičiūtė taps kerinčia rože

Jau visai netrukus žiūrovai išvys tikrą gyvų rožių sodą - net devynios žaviausios Lietuvos moterys susitiks ypatingoje laidoje „Rožių kerai". Čia savo vietą užims ir ne vieną žurnalo viršelį papuošusi Aistė Paškevičiūtė.
Foto naujienai: Šokanti Aistė Paškevičiūtė taps kerinčia rože
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Jau visai netrukus žiūrovai išvys tikrą gyvų rožių sodą - net devynios žaviausios Lietuvos moterys susitiks ypatingoje laidoje „Rožių kerai". Čia savo vietą užims ir ne vieną žurnalo viršelį papuošusi Aistė Paškevičiūtė. Savo žavesio kerais ji vilios ne tik „Šok su manimi" teisėjus, bet ir devynis naujo projekto komisijos narius ir laidos žiūrovus.

„Sutikau dalyvauti „Rožių keruose" tikėdama, kad šis projektas bus tikrai ypatingas ir visiškai kitoks. Labai smalsu, kaip viskas pasisuks. Juk iš tiesų dauguma tų, kuriuos žiūrovai mato per televiziją, visuomet stengiasi palikti teigiamą įspūdį apie save. O šios laidos koncepcija yra sugalvota taip, kad dalyvės turės atsiskleisti kaip tikros rožės - ir spyglių bus, ir žavingų žiedlapių. Čia žiūrovai pamatys mus tokias, kokios mes esame iš tiesų. „Rožių keruose" nėra galimybės pasakyti ką nors išgalvoto, juk kiekvienu atveju merginas vertina ir komisija, ir žiūrovai, ir jos pačios", - apie intriguojančią laidą „Rožių kerai" pasakoja Aistė.

Mergina su savo kolegėmis jau susipažino filmavimo aikštelėje ir fotosesijos metu. Ji prasitarė, kad devynios savo charizmą turinčios moterys vienoje vietoje sukelia daug intrigų.

„Aš daug galvojau. Dalyvauti „Rožių keruose" yra savotiška rizika. Kuomet nežinai ko tikėtis, negali paruošti tinkamo atsakymo, o be tinkamo atsakymo reikia improvizuoti ir vis tiek esi priverstas sakyti tiesą. O tuomet jau reikės laukti kaip visi sureaguos ir kas po to nutiks. Bus tikrai įdomu", - nekantraudama naujos laidos laukia Aistė Paškevičiūtė.

Beje, žiūrovus Aistė nuo rugpjūčio 24-osios žavės ne tik „Rožių keruose", šokių aikštelėje, bet ir dar vienoje naujoje laidoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius