Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solveiga Vilkevičiūtė: meilė baigėsi. Gerabūti laisvam paukščiui!

Pokalbio pradžioje matyti, kad mergina šiuo metu itin pasikeitusi ir laiminga. Priežastis paprasta - pokyčiai asmeniniame gyvenime. Pasirodo, Solveiga išsiskyrė su ilgamečiu draugu.
Foto naujienai: Solveiga Vilkevičiūtė: meilė baigėsi. Gerabūti laisvam paukščiui!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Meilė „Axom“

Vardas, pavardė: Solveiga Vilkevičiūtė.

Gimimo data, vieta: 1987 06 12, Vilnius. 22 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Staselė - namų šeimininkė, tėtis Šarūnas - tolimųjų reisų vairuotojas, turi dvi seseris - Laurą ir Agniešką.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: dainavo Vilniaus Jeruzalės bažnyčios chore, vėliau pateko į realybės šou „Kelias į žvaigždes 2"; šiuo metu dainuoja sparčiai populiarėjančioje merginų grupėje „Axom".


Pokalbio pradžioje matyti, kad mergina šiuo metu itin pasikeitusi ir laiminga. Priežastis paprasta - pokyčiai asmeniniame gyvenime. Pasirodo, Solveiga išsiskyrė su ilgamečiu draugu.


- Solveiga, kuo dabar užsiimi?


- Koncertuoju! Nemeluosiu - „Axom" koncertų grafikas dabar toks įtemptas... Kiekvieną savaitgalį turime bent po tris koncertus, per mėnesį - mažiausiai dešimt! Ir tokia visa vasara (šypsosi).

Dabar dar prasidėjo sesija (Solveiga studijuoja edukologiją Vilniaus pedagoginiame universitete - aut. past.).


- Mokslai, koncertai, interviu... Ar randi laiko asmeniniam gyvenimui?


- Iš tikrųjų lieka labai mažai laiko. Kartais net nespėju pasitvarkyti, pasigražinti. Ryte važiuoju sportuoti, vėliau - pasiruošimas koncertams, kostiumų skalbimas, o vakarais dažniausiai skubu į koncertus. Taigi dabar asmeniniam gyvenimui neturiu laiko.


- Teko girdėti, kad nutraukei santykius su ilgamečiu draugu ir sužadėtiniu Laimiu. Tai tiesa?


- Taip, tikrai išsiskyriau su Laimiu.


- Be to, sklinda kalbos, jog viena ilgai neliūdėjai...  Šnekama, kad užmezgei draugystę su vienu verslininku. Tiesa?


- Jau taip kalbama? Galiu pasakyti, kad visada turiu gerbėjų. Yra ir vienas konkretus žmogus, su kuriuo bendrauju ir gerai leidžiu laiką. Nežinau, kaip bus toliau, nes baisu iš anksto kalbėti. Nesitikėjau, kad su Laimiu išsiskirsiu, bet ėmė ir taip nutiko.


- Papasakok, kas buvo, kad po trejų su puse draugystės metų nutrūko santykiai su Laimiu?


- Mes niekada per tą laiką nebuvome išsiskyrę ilgam laikui. Tačiau praėjusių metų vasarą Laimis išvyko keliems mėnesiams į Graikiją. Tuo metu man prasidėjo aktyvi koncertinė veikla. Jam grįžus iš užsienio, pastebėjome, kad atšalo mūsų santykiai. Laimis negalvojo, kad su grupe „Axom" bus tokia rimta veikla. Tačiau prasidėjus mano naktiniams išvykimams, gastrolėms, kilo daug nesklandumų. Laimiui nepatiko, kad manęs dažnai nėra namuose, ėmė priekaištauti.


- Skaudu buvo tai girdėti?


- Gal ir kvailai skambės, tačiau aš to tikėjausi. Daug vilčių dėjau į „Axom". Grupė tapo mano ir kitų komandos narių vaiku. Gimdėm, gimdėm ir pagimdėm (šypteli)!


- Ar Laimis niekada neskelbė ultimatumo - aš arba grupė?


- Vieną sykį buvo. Tačiau aš tai praleidau pro ausis, o vėliau gastrolės padarė savo ir mus išskyrė. Taip ir nekilo minčių, kad reikėtų santykius atnaujinti...


- O kaip viskas atrodo dabar, po skyrybų su ilgamečiu mylimuoju?


- Įkvėpiau gryno oro! Esu laisvas paukštis. Dabar nebereikia gaminti maisto, stovėti prie puodų... Tiesiog pasikeitė mano buitis. Man užtenka vieną kartą per dieną pavalgyti salotų, o anksčiau tekdavo bent tris sykius per dieną gaminti.


- Gal Tau jau reikėjo pokyčių gyvenime?


- Tai aišku! Man visi taip sakė. Tačiau buvau jauna ir kvaila. Atrodė, jei myliu, turiu aukotis dėl antrosios pusės.


- Ar dar bendrauji su Laimiu?


- Ne. Jei susitinkame gatvėje, tai pasilabiname. Neseniai jis žiūrėjo mūsų grupės koncertą, vėliau parašė SMS, bet tuo viskas ir baigėsi.


- O kaip Jūsų bendras kebabų verslas?


- Dar prieš mūsų skyrybas viskas nutrūko, verslas bankrutavo. Turėjome kebabų kioskelį Druskininkuose, tačiau, pasibaigus vasarai, neišsilaikėme. Kiek žinau, Laimis lyg ir vėl atidarė kioskelį.


- Šiuo metu atrodai labai laiminga. Esi patenkinta savo gyvenimu?


- Taip, labai. Žinoma, nesigailiu visko, kas vyko anksčiau, bet tik dabar turbūt atsimerkiau...


- O kaip Tavo naujasis draugas? Kodėl taip atsargiai apie jį kalbi?


- Aš nenoriu prisišnekėti... Visada anksčiau į klausimus atsakydavau tiesiai šviesiai, o dabar nemanau, kad tai būtina. Ateis laikas, gal atsiras vaikas, bus vestuvės... Ką aš žinau (juokiasi)?!


- Gal po skaudžių praeities išgyvenimų, kai žiniasklaida trimitavo apie Tavo apsinuoginimą viename vaizdo klipe, nebenori iki galo atsiverti?


- Iš tikrųjų... Žmonės, kurie skaitys šį interviu, paskui galbūt susidarys apie mane nuomonę, kad esu nepastovi, nes turėjau vieną, o dabar jau kitą vaikiną.


- Nejaugi Tau rūpi, ką kalbės žmonės ar internete rašys komentatoriai? Vieniems Tu gal pasirodysi labai gera ir miela, o kiti galbūt išvadins Tave prostitute. Juk tai labai būdinga mūsų komentatoriams!..


- Man pačiai dėl to bus ramiau. Geriau, kad niekas per daug nieko nežinotų. Beje, net ir grupės narės bei prodiuseris ne viską apie mane žino. Anksčiau buvau atvira kaip korta, o dabar noriu būti uždara kriauklyte. Tiesiog bandau...


- Atrodo, kad su kitomis „Axom" merginomis ir prodiuseriu esate artimi. Dar nevadinate savęs viena šeima?


- Tikrai taip (šypteli)! Dabar šie žmonės yra tarsi mano šeima. Anksčiau atsiduodavau Laimiui, dabar - savo komandos nariams. O jeigu jau atsiduodu, tai viskuo (juokiasi). Sustiprėjau ir supratau, kad noriu atsiduoti grupei. Pasišvęsti ir darbui, ir mylimajam man ne visada pavyksta.


Įdomu!


  • Lietuva apie Solveigą sužinojo tada, kai ji nuoga nusifilmavo vienos buvusios grupės skandalingame vaizdo klipe.
  • Pradėjo kebabų verslą.
  • Niekada nedirbo pagal darbo knygelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius