Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sonia: aš už erotiką!

Seksualioji dainininkė Sonia jau porą metų gyvena Lietuvoje. Žavioji rusaitė dalyvauja ir daugelyje fotosesijų, o ypač tose, kur pabrėžiamas moters kūno grožis ir seksualumas.
Foto naujienai: Sonia: aš už erotiką!
„Vilnius life style“ nuotr. / zmones24.lt
Temos: 2 Erotika Seksas

Seksualioji dainininkė Sonia jau porą metų gyvena Lietuvoje. Žavioji rusaitė dalyvauja ir daugelyje fotosesijų, o ypač tose, kur pabrėžiamas moters kūno grožis ir seksualumas. Sužinojusi apie tai, kad į Lietuvą ateina garsiausias vyrams skirtas žurnalas, ji pasiryžo iki šiol atviriausiai savo fotosesijai, kuriai pasirinktas Graikijos paplūdimys.


„Sklando įvairiausių kalbų apie mano krūtinės korekcijas (juokiasi). Viskas - netiesa. Kiek taisytos yra tik lūpos. Mano kūnas - natūralus, toks, kokį davė Dievas.

Turėjau įvairių minčių ir gavau visokių pasiūlymų. Tačiau pasirinkau daugelio fotomodelių svajonę - „Playboy“, - šypsosi Sonia.


Atlikėja tvirtina, jog seksualumas - neatsiejama jos sceninio įvaizdžio dalis. Ar ateityje bus kitų gundančių dainininkės nuotraukų? „Žinoma, tai lems mano nuotaika ir honoraro dydis. Tačiau svarbiausia - gera komanda: fotografo, stilisto, dizainerio, taip pat fotomodelio pasitikėjimas bei tarpusavio supratimas. Tuomet galima tikėtis sėkmės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius