Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šou žvaigždės priėmė geriausiai skaičiuojančių vaikų iššukį

Eugenijus Ostapenko, dainininkas Andre Zappa su grupe, Agnieszka Dobrovolska ir grupė "Toxica" drąsiai priėmė devyniolikos vaikų mestą iššūkį ir susirungė su jais mintino skaičiavimo rungtyje.
Foto naujienai: Šou žvaigždės priėmė geriausiai skaičiuojančių vaikų iššukį
Andre Zappa ir Agnieszka Dobrovolska / zmones24.lt
Šeštadienį Kaune, KTU Informatikos fakulteto patalpose, įvyko tarptautinio mintino skaičiavimo konkurso „Matmintinis“ respublikinis finalas. Visą dieną užtrukusiame renginyje dėl mikliausio šalyje skaičiuotojo vardo dalyviai kovėsi šešiose grupėse: pirmų-trečių, ketvirtų-šeštų, septintų-dvyliktų klasių mergaičių ir septintų-dvyliktų klasių berniukų, taip pat suaugusiųjų grupėse ir specialioje papildomoje grupėje su šou žvaigždėmis.
Eugenijus Ostapenko, dainininkas Andre Zappa su grupe, Agnieszka Dobrovolska ir grupė "Toxica" drąsiai priėmė devyniolikos vaikų mestą iššūkį ir susirungė su jais mintino skaičiavimo rungtyje. Žinoma, geriausiai skaičiuojančių vaikų jiems įveikti nepavyko – pirmąsias vietas iškovojo 3-5 klasių mokiniai. Iš žvaigždžių geriausius rezultatus parodė Andre ir jo grupės nariai. Neblogai sekėsi ir Agnieszkai ir Arūnei bei Margaritai iš grupės "Toxica", o Eugenijus Ostapenko šioje rungtyje užėmė paskutinę vietą.
Po proto treniruočių visi atsipūtė klausydamiesi nuotaikingų Andre dainų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius