-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė vos neiškrito iš „Šuolio“: suktukas nuo metro aukščio tramplino komisijos nesužavėjo

Sekmadienio vakarą TV3 eteryje startavo nauja laida „Šuolis“, kurioje dalyviai, sukaupę visą drąsą ir ryžtą turėjo šokti nuo tramplino arba bokšto į vandenį. Pasirinkę 1, 3, 5 ar net 7,5 metro aukštį drąsuoliai turėjo pademonstruoti savo trijų mėnesių šuolio į vandenį treniruočių rezultatus. Šokėja Monika Šalčiūtė, pasirinkusi šuolį nuo vieno metro, atsidūrė ant iškritimo ribos.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Prisipažinusi, kad labai bijo šokti, M.Šalčiūtė, kaip ir Liveta Kazlauskienė, šoko tik nuo vieno metro aukščio. Vis dėlto ji atliko sudėtingesnį šuolį – krisdama į baseiną padarė suktuką.

„Šaunuolė, nesijaudink, viskas gerai“, – po pasirodymo trumpai tarstelėjo I.Barkauskas. Reportažo metu jis pusiau juokais, pusiau rimtai replikavo, kad „su tokiais papais šokinėti sunkoka“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė

Iš tiesų, lipdama ant tramplino M.Šalčiūtė demonstravo gundančias kūno formas, o kad atrodytų dar įspūdingiau, buvo pasipuošusi juodais angelo sparnais iš plunksnų. Vis dėlto seksualus įvaizdis komisijos narių nesudomino – įvertinę nesudėtingą šuolį jie skyrė žemus balus.

„Monika, išnaudok savo jaunystę ir tada galėsi skristi“, – trumpai kalbėjo ir A.Jurevičienė. „Sveikame kūne sveika siela, būkite optimistiškesnė“, – Moniką ragino K.Autukas, pagyręs ją už puikią fizinę formą ir paraginęs įpūsti pačiai sau daugiau pozityvumo.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus M.Šalčiūtė atsidūrė dešimtoje lentelės vietoje, todėl jai kartu su vienuoliktoje vietoje likusiu Gediminu Juodeika bei paskutinę vietą užėmusia L.Kazlauskiene teko atlikti dar po vieną – išlikimo šuolį.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė

Antrajam šuoliui L.Kazlauskienė nepasiryžo – vietoj jos šokti vyrui Petrui nebuvo leista, nors ji ir Petras būtų su tuo sutikę. Tuo tarpu M.Šalčiūtė truputį sudvejojusi ryžosi dar kartą nušokti nuo vieno metro aukščio tramplino. Antrąkart nuo 7,5 metro aukščio pasiryžo nušokti ir G.Juodeika. Kiek padvejojęs ir nebegalėdamas nuslėpti jaudulio ir baimės jis nėrė žemyn į baseiną. Antrasis jo bandymas akivaizdžiai buvo geresnis už pirmąjį – vyrą gyrė kolegos ir plojo treneriai.

Žiūrovai nusprendė, kad projektą palikti turi L.Kazlauskienė, neišdrįsusi atlikti antrojo šuolio ir kovoti už išlikimą, tuo tarpu M.Šalčiūtei ir G.Juodeikai suteiktas antrasis šansas – jie pasirodys kitame „Šuolyje“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius