Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sylvesteris Stalone: daug pasiekęs raumenų kalnas

Jis buvo ir garsiu boksininku, ir herojumi, gelbėjusį pasaulį nuo blogio. Tiesa, tai vyko kino ekranuose... Tačiau vargu ar kas žino, jog vaikystėje mažasis Sylvesteris, gydytojų nuomone, buvo protiškai atsilikęs berniukas?
Foto naujienai: Sylvesteris Stalone: daug pasiekęs raumenų kalnas
Po ilgų paieškų aktorius pagaliau surado savo svajonių moterį – Jennifer Flavin. Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Sylvesteris Gardenzio Stallone.
Gimimo data, vieta:  1946 07  21, Niujorkas, JAV.

Šeima, kurioje gimė: gimė siuvėjo italo emigranto ir artistės-verslininkės šeimoje.

Meilės nuotykiai: Susan Anton, Angie Everhart, Naomi Campbell ir Janice Dickinson.

Šeiminė padėtis: 1974 m. buvo vedęs  Sashą Czack, 1985 m. - Brigitte Nielsen, o su dabartine žmona Jennifer Flavin susituokė 1997-aisiais.

Vaikai: sūnūs Sage'as Moonbloodas (32) ir Seargeohas (29), dukros Sophia Rose (12), Sistine Rose (10) ir Scarlet Rose (6).

Karjeros pasiekimai: garsus veiksmo filmų („Rokis", „Rembo") aktorius, režisierius ir scenarijų autorius, „Oskaro" nominantas, „Cesar" apdovanojimo už įnašą į kino pasaulį laimėtojas, Garbės legiono ordino kavalierius, į Guinnesso rekordų knygą įrašytas kaip vienas iš trijų geriausiai atpažįstamų veidų pasaulyje.


Jis buvo ir garsiu boksininku, ir herojumi, gelbėjusį pasaulį nuo blogio. Tiesa, tai vyko kino ekranuose... Tačiau vargu ar kas žino, jog vaikystėje mažasis Sylvesteris, gydytojų nuomone, buvo protiškai atsilikęs berniukas? 


Tas raumenų didumas...


Filmuojant neįtikėtinai didelio populiarumo sulaukusį filmą „Rembo IV", nebe pirmos jaunystės legendinis kino aktorius nutarė užsiauginti dar didesnius raumenis, nei iki tol turėjo. Sylvesteris

Stalone ne tik vartojo raumenų auginimo hormonus, bet ir pateko į skandalą, kai norėjo į Australiją, kurioje vyko filmo „Rembo IV" reklamos kampanija, įsivežti 48 buteliukus šio medikamento. Holivudo aktoriui Australijos teismas skyrė 2 500 JAV dolerių (6 400 litų) baudą už mėginimą šį uždraustą preparatą įsivežti į šalį bei už melavimą, akiplėšišką elgesį su pareigūnais. Veiksmo filmų žvaigždė, svaidydamasis keiksmais, o paskui net ir susigraudinęs, muitininkams rėkė: „Juk aš turiu būti energingas ir žvalus! Man svarbu atrodyti gerai!" Pareigūnų širdies šie Sylvesterio žodžiai nesuminkštino, tačiau filmas, kurio scenarijų parašė pats aktorius, buvo stulbinamai sėkmingas.


Protiškai atsilikęs?


Sylvesterio mama, gimdydama sūnų, patyrė nelaimę, dėl kurios berniukui buvo pažeistas veido nervas. Būtent dėl to būsimoji kino žvaigždė labai ilgai negalėjo normaliai kalbėti ir mirksėti. Iki šiolei aktoriaus veide likusi kairiosios veido pusės parezė. Beje, ji yra tarsi Sylvesterio

Stalone vizitinė kortelė. Vienas brangiausiai apmokamų Holivudo aktorių vaikystėje galėjo sutelkti dėmesį tik į komiksus ir mėgindavo atkartoti jų veiksmus - visa kita jo nedomino. Visi gydytojai vienbalsiai pritarė, kad Sylvesteris - protiškai atsilikęs vaikas. Be to, iki dvyliktojo savo gimtadienio berniukas pakeitė net trylika mokyklų, nes buvo neprognozuojamo elgesio, žiauriai elgėsi su klasės draugais. Galiausiai mama jį atidavė į sutrikusios raidos paauglių internatą, kuriame Sylvesteris Stallone pamėgo sportą ir vaidybą. Nutylima, jog pirmuosius jo spektaklius ištiko fiasko, o vaidmenys, kuriuos jis atlikdavo, buvo nebylūs, nes vaikinas nesugebėjo aiškiai kalbėti.

„Niekas netikėjo, kad aš laimėjau naudodamas popieriaus lapą ir rašomąją mašinėlę. Visiems iki šiol taip ir likau dundukas su daug raumenų", - viename interviu atvirai kalbėjo aktorius.

Guostis Sylvesteriui dėl to nederėtų, mat paaugęs jis dažnai uždroždavo draugams. Beje, veiksmo filmų herojus ir šiandien sunkiai tramdo savo emocijas, pavyzdžiui aktoriui Richardui Gere'ui sykį trenkė alkūne į galvą, nes šis riebalais sutepė jo marškinėlius...


Žmogus-sumuštinis


Taip, taip, jūs perskaitėte teisingai! Būtent tokį darbą dirbo Sylvesteris Stallone, kai negavo diplomo Majamio dramos meno fakultete ir išvyko krimsti kino scenaristo mokslų į Niujorką. Laisvalaikiu būsimoji garsenybė ėmėsi įvairiausių darbų: dirbo valytoju zoologijos sode, dalijo skrajutes, strikinėjo su sumuštinio kostiumu. Tačiau dėstytojų nuolat ujamas ir peikiamas studentas vieną dieną prisėdo prie rašomosios mašinėlės ir sukūrė šedevrą - istoriją apie boksininką Rokį Balboą. Sylvesteris, pasiūlęs ekranizuoti šį veikalą, gavo beveik žeminantį režisieriaus pasiūlymą: jei jis vaidins pagrindinį vaidmenį, negaus pinigų. Turėdamas vos 105 dolerius savo kišenėje, aktorius ryžosi filmuotis nedidelio biudžeto kino juostoje, kuri vėliau jam pelnė pasaulinę šlovę, uždirbo kino teatruose 225 mln. JAV dolerių. Kino juosta „Rokis" net buvo nominuota „Oskarui" kaip geriausias metų filmas.


Trūkumus maskuoja pomėgiais


Sylvesteris Stallone - tipinis nelaimingos vaikystės aukos pavyzdys, t. y. kūno tobulinimas, pomėgis kolekcionuoti brangius daiktus, nuolatinis įrodinėjimas, kad jis vertas visko, ką pasiekė. Ypač tai akivaizdu buvo šiai žvaigždei bendraujant su moterimis. Sylvesterio santykiai su dailiąja lytimi buvo dar nesėkmingesni nei jo pirmieji aktorystės žingsniai. Moterys gviešėsi jo pinigų, o aktorius nuolat susižavėdavo tik jų grožiu. Nenuostabu, kad ši Holivudo įžymybė visą laiką turėjo meilužių. Skirdamasis su pirmąja žmona Sasha Czack, Sylvesteris jai atidavė pusę savo turto - 33 mln. JAV dolerių, o vėliau aktorius labai graužėsi nagus ir dėl šeimos, ir dėl pinigų. Paskui jis susižavėjo olandų kilmės manekene Brigitte Nielsen, kuri tuokėsi tik norėdama gauti teisę gyventi JAV. Iš karto po vedybų antroji aktoriaus žmona atnaujino savo santykius su buvusiais meilužiais. Sylvesteris Stallone tapo bulvarinės spaudos pajuokos objektu. Vyras dievagojosi, kad daugiau niekada neves, tačiau visaverčio gyvenimo džiaugsmą jam suteikė Jennifer Flavin. Su ja Holivudo žvaigždė gyvena Los Andžele, prabangiame itališkos architektūros name su milžinišku sodu, baseinu, brangių automobilių, paveikslų, gyvūnų kolekcijomis. „Pagaliau gyvenu", - palaimingai atsidūsta raumenų kalnas, laisvalaikiu į rankas paimantis ir tapybos teptuką.


Jennifer Flavin (40)


Kai modelis bei aktorė Jennifer Flavin pirmąkart susitiko su Sylvesteriu, jai buvo 19 metų, jam - 41-eri. Po kelerių metų pora tapo meilužiais, tačiau, pasklidus gandui, kad kita moteris laukiasi veiksmo filmų aktoriaus vaikelio, gražuolė su mylimuoju nutraukė visus santykius. Vaikui gimus, aktorius pareikalavo DNR tyrimo ir įrodė, kad ne jis yra kūdikio tėvas. 1995-aisiais per šv. Kalėdas Sylvesteris Stallone šiaip ne taip įkalbėjo Jennifer su juo pasimatyti. Tuo metu mergina jau laukėsi jų vaikelio. Sėkmė poros nelepino, mat dukra Sophia Rose gimė su įgimta širdies yda - tik po sudėtingos operacijos mažylė liko gyva. Daug iškentusi Jennifer pagaliau sutiko tekėti už Holivudo aktoriaus. Dabar ji yra trijų vaikų mama, kosmetika prekiaujančios įmonės savininkė, per metus uždirbanti dešimtis milijonų JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius