Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tadas Karosas: megztoji beretė?

Beretė, ne beretė, bet megzta kepurėlė – tikrai. Štai tokiu originaliu galvos apdangalu Nidoje pasipuošė verslininkas Tadas Karosas (44).
Foto naujienai: Tadas Karosas: megztoji beretė?
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Beretė, ne beretė, bet megzta kepurėlė – tikrai. Štai tokiu originaliu galvos apdangalu Nidoje pasipuošė verslininkas Tadas Karosas (44). Ne tik originaliu, netgi tautiniu, sakytume. Iš kur jį gavo? Priėmė dovanų iš Nidos tautodailininkų? O gal ant galvos užsidėjo brangią šeimos relikviją? Beje, vieni Tado bičiuliai puse lūpų prasitaria, kad būtent taip ir yra. Gera verslininko bičiulė ir verslo partnerė Jūratė Bitinaitė (28) juokauja: „Kas žino, gal kepuraitę savo rankomis numezgė ir padovanojo nauja širdies draugė?“ Tiesą sakant, ir vienais, ir kitais gandais sunku patikėti. Įsivaizduojant Tado polėkį, galima numanyti, kad nėriniuotos kepuraitės istorija – kur kas linksmesnė. Gal kada nors verslininkas ją papasakos savo prisiminimų knygoje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius