Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ultimatumai

Meilėje, kaip ir gyvenime, ne viskas juoda arba balta. Tačiau kartais poros prieina bedugnės kraštą ir vienas iš partnerių, nebežinodamas, ko griebtis, siūlo ultimatumą - viskas arba nieko!
Foto naujienai: Ultimatumai
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Meilėje, kaip ir gyvenime, ne viskas juoda arba balta. Tačiau kartais poros prieina bedugnės kraštą ir vienas iš partnerių, nebežinodamas, ko griebtis, siūlo ultimatumą - viskas arba nieko!

Dažniausiai alkoholio liūne mirksta vyrai, tačiau šių garsenybių gyvenime - viskas atvirkščiai. Jamie Hince'as (39) su Kate Moss (34) vieną kartą jau išsiskyrė dėl nesibaigiančių jos lėbavimų, tačiau pora susitaikė, kai Kate, mylimajam pareikalavus, prižadėjo atsisakyti kasdienių kokteilių ir gerti alkoholį tik per įvairias progas. Nors gražuolė manekenė negali pakęsti fakto, kad Jamie visą laiką ją kontroliuoja, Kate tesi pažadą, nes labai myli savo išrinktąjį. Moteris netgi atsisakė ištaigingo naujamečio vakarėlio San Tropeze, nes draugas norėjo, kad ji pasiliktų ir Naujuosius metus sutiktų su juo.

Kitą ultimatumą pateikė Ayda Field (29), kuri atsisakė kraustytis su mylimuoju Robbie Williamsu (34) į Angliją, nes tai gali pakenkti jos karjerai. Robbie pribloškė toks draugės kategoriškumas. Dainininkas trokšta grįžti gimtąją į Angliją, kur jau nusipirko namą. Dabar garsiam atlikėjui teks rimtai pasukti galvą ir išsirinkti vieną iš dviejų.

Nicole Richie (27) draugas Joelis Maddenas (29) pareiškė, kad jei mergina nori tapti jo žmona, pirmiausia ji  turi savyje atrasti Dievą ir atsiprašyti jo už visas nuodėmes. Joelis, kuris tik atrodo kaip piktas rokeris, užaugo kalatikiškoje šeimoje ir taip nori auginti savo vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius