-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaida Židonytė: atvirai apie viską

Visai neseniai pramoginėse televizijos laidose buvo aptarinėjamos Vaidos plastinės operacijos. Tačiau nė vienas žurnalistas neįvardijo ir net neišdrįso paklausti, kiek tiksliai modeliu dirbanti mergina jų pasidarė.
Foto naujienai: Vaida Židonytė: atvirai apie viską
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Vaida Židonytė.

Gimimo data, vieta: 1982 02 09, Šiauliai.

Šeima, kurioje gimė: mama - namų šeimininkė, tėtis - mechanikas.

Šeiminė padėtis: netekėjusi, bet įsimylėjusi.

Karjera: modelio karjerą pradėjo nuo penkiolikos metų; ilgą laiką dirbo ir gyveno Milane; šiuo metu Vaida yra Šiauliuose įkurto grožio salono „Classy Beauty“ savininkė ir direktorė, „Mis Šiaulių kraštas“ organizatorė.


Visai neseniai pramoginėse televizijos laidose buvo aptarinėjamos Vaidos plastinės operacijos. Tačiau nė vienas žurnalistas neįvardijo ir net neišdrįso paklausti, kiek tiksliai modeliu dirbanti mergina jų pasidarė. Šįsyk Vaida atvirai sako, kurios jos kūno ir veido vietos yra koreguotos.


Krūtinę didinosi prieš keletą metų


Ilgą laiką Milane modeliu dirbusiai merginai juokinga, kad apie plastines operacijas rašyti ir kalbėti Lietuvos žiniasklaida pradėjo tik dabar. Tačiau ji ne juokais supyko, kai žurnalistai apie ją ėmė skleisti klaidingą informaciją. „Visas pasaulis jau seniai darosi plastines operacijas, ir to niekas nesureikšmina! O pas mus, kaip suprantu, tik dabar tai tapo madinga. Man tai jau nebeįdomu, nes aš šią madą jaučiau prieš keletą metų. Man pikta, kad pastaruoju metu žurnalistai, išsamiai nepatikrinę informacijos, per televiziją, kuria šventai tiki pusė Lietuvos žmonių, skelbia klaidingus faktus. Tarkime, kad aš, pradėjusi karjerą televizijoje, pasididinau krūtinę. Deja, tai padariau prieš keletą metų, bet tik dabar apie tai pradėjo visi kalbėti“, - sako Vaida.


Grožis paveldėtas


Paklausus, kiek dar plastinių operacijų ji pasidarė, Vaida atvirai sako, kad nė vienos. „Vienintelė plastinė operacija, kuriai ryžausi, - krūtinės. Ją man padidino profesorius Kęstutis Vitkus. Prie kitų mano kūno ar veido vietų nesilietė joks chirurgas. Skruostikaulius paveldėjau iš tėvo. Jo skruostikauliai tokie pat išraiškingi, kaip ir mano. Kai daug dirbu, svoris krenta savaime, todėl jie ir išryškėja. Lūpos? Tikrai nesilikoninės! Dabar grožio pasaulyje visos technologijos tai pažengusios į priekį, kad galima jas pasidaryti tokias, kokių nori. Ir be jokių operacijų! Nori - gali lūpas pasiputlinti, nenori - jos vėl gali būti tokios, kokios buvo. Tai ne operacija, be to, ir sveikatai nekenkia. Man tinka ir patinka mano lūpos - tokios, kokios yra dabar. Net po mažiausios operacijos lieka randų, o aš jų neturiu. Po visų tų reportažų buvau pasiryžusi su žurnaliste nueiti pas chirurgą, o iš jo - tiesiai į teismą. Dabar juk madinga paduoti į teismą už garbės ir orumo įžeidimą. Beje, noriu pabrėžti, kad aš į lūpas botokso, kaip kažkur buvo minėta, tikrai nesileidau. Botoksas paralyžiuoja raumenis. Sunkiai dabar kalbėčiau“, - juokiasi modeliu dirbanti mergina. Vaida tikina nieko prieš plastines operacijas neturinti ir, jeigu, bėgant laikui, matys, kad reikia kažką koreguoti, net nedvejodama pravers profesoriaus Kęstučio Vitkaus kabineto duris. Tačiau dabar jai to tikrai nereikia. „Jeigu moteris nori, leidžia sveikata ir turi pinigėlių - kodėl gi ne“, - juokiasi Vaida.


Rūgšties į pilvą nesileidžia


Nuo penkiolikos metų modeliu dirbanti mergina sako, kad yra pripratusi prie įvairiausių gandų ir apkalbų, tačiau jai skaudžiausia dėl artimųjų. „Po paskutinio reportažo, kuriame buvo teigiama, kad aš, norėdama išlaikyti gražias kūno formas, leidžiuosi į pilvą kažkokią rūgštį, sunerimo mano artimieji. Sunku buvo įrodyti giminaičiams, jog aš to nedariau. Senam žmogui atrodo, kad, jei žurnalistė sako, ji tikrai žino. Negalima per televiziją skelbti nepatikrintų faktų. Po pokalbio su ta žurnaliste aš ir pati teiravausi savo kosmetologės apie šią procedūrą, nes net neįsivaizdavau, kaip ji atliekama“, - sako Vaida. Pasidomėjus, ar dėl savo lieknumo ji niekada nebuvo apkaltinta serganti anoreksija ir kaip iš tiesų jai pavyksta išlaikyti tokią liekną figūrą, mados ir grožio pasaulio atstovė šypsosi. „O kas yra ta anoreksija? Niekada neturėjau problemų dėl mitybos. Mano kūno linijos ir veido bruožai - genetiškai paveldėti. Galiu valgyti, kiek noriu ir ką noriu. Man tai nekenkia. Šiandien pusryčiams suvalgiau du didžkukulius. Žinau, kiti net negalėtų to padaryti, o man nieko. Nuo mažens esu labai judri, veikli. Negaliu ilgai užsibūti vienoje vietoje. Visada gyvenu labai įtemptu ritmu. Daug dirbu. Štai ir visa mano lieknumo paslaptis“, - šypsosi Vaida.


Važiuos į Milaną


Vaida prasitaria, kad artimiausiu metu planuoja nors porai savaičių išskristi į Milaną. „Jaučiu, kad man kažko trūksta. Noriu padirbėti, atsigauti. Pasiilgau Milano šurmulio, kitokio ritmo. Ilgiau ten pagyvenusi, visada pasiilgstu Lietuvos, namų. Grįžtu, ir vėl viskas būna gerai“, - šypsosi mergina. Jau spalio pradžioje Šiauliuose pradės veikti Vaidos grožio salonas „Classy Beauty“. Į jį Vaidą šią vasarą investavo visą savo laiką ir energiją. „Kadangi šie grožio namai yra pirmasis mano rimtas projektas - iš tiesų labai daug laiko praleidau statybose. Man viskas buvo labai įdomu ir smalsu. Nesitikėjau, kad tiek daug laiko ir energijos gali pareikalauti dokumentų tvarkymai. Bet jau visi darbai eina į pabaigą. Džiaugiuosi, kad pavyko viską sutvarkyti ir suburti puikų kolektyvą“, - šypsosi mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius