Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkė I.Marozienė: „Visiems nusibodo jaunos barakudos“

Nors milijonieriaus Laimučio Pinkevičiaus skyrybos su beveik dvigubai už jį jaunesne Asta Valentaite dar neįvyko, jis - naujos, už žmoną gerokai vyresnės moters glėbyje.
Foto naujienai: Verslininkė  I.Marozienė: „Visiems nusibodo jaunos barakudos“
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Nors milijonieriaus  Laimučio Pinkevičiaus skyrybos su beveik dvigubai už jį jaunesne Asta Valentaite dar neįvyko,  jis - naujos, už žmoną gerokai vyresnės moters glėbyje.  Tuomet, kai garsusis verslininkas viename naktiniame klube buvo užfiksuotas  ant rankų nešiojantis  Ireną Marozienę, po Vilnių pasklido dviprasmiškos kalbos. O dar daugiau įtarimų apie naują audringą meilės romaną kilo tuomet, kai iki soties pasilinksminę vakarėlyje iš klubo Irena ir Laimutis išvyko kartu. Ilgai tylėjusi ir apie asmeninį gyvenimą neatviravusi I.Marozienė laidai „Gyvenimas pagal moteris" papasakos visą tiesą apie intriguojančią  savo ir L.Pinkevičiaus draugystę bei įspūdingus savos karjeros vingius. „Visiems nusibodo jaunos barakudos", - sako  L. Pinkevičiaus glėbyje pastebėta verslininkė  I.Marozienė.

Pokalbiui Irena Marozienė  kviečia į jaukius bei  stilingus savo namus prestižiniame sostinės rajone. Didžiuliame name praeityje garsi verslininkė dabar gyvena visiškai viena. Dvi dukros jau savarankiškos. Tačiau šeimininkė neslepia :  nors su vyru Vaidotu negyvena jau ketverius metus , oficialios judviejų skyrybos dar neįvyko.  „Dabar tiesiog mėgaujuosi gyvenimu, lepinu save, daug keliauju", - pasakoja I.Marozienė. Moteris tikina, kad tokios kasdienybės, kokią turi dabar siekė net penkiolika metų.  Milžinišką verslo imperiją jiedu su vyru kūrė nuo nulio. Keturi sostinės restoranai, penkios šviestuvų parduotuvės ir stomatologijos klinika. Visa tai kažkada priklausė Marozams. Bet  moters sako niekada netroškusi „begalybės", ir vieną dieną pajutusi, kad įtampos  bei stresų jai -  per akis, dalį įmonių pardavė.  Taigi, dabar Irena gali atsikvėpti ir  negalvodama apie finansus mėgautis gyvenimu... Atvirai apie savo pomėgius ir siekius pasakojanti  verslininkė  prityla tada, kai   paklausiame apie paslaptingąją Marozų vedybinę sutartį. Ar tiesa, kad pagal ją moteriai liko visas turtas? Kad gudriai surašytas dokumentas jos vyrą pasmerkė skurdui? Juk vasaros pradžioje Irenos vyras Vaidotas vienam dienraščiui guodėsi neturįs nei prabangių automobilių, nei namų...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius