Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai renkasi jaunesnes

Manoma, jeigu vyras daug vyresnis už žmoną, jis atrodo kur kas jauniau, o ji - vyresnė už bendraamžes. Pagyvenęs vyras neva „išsiurbia" jos jaunystės energiją.
Foto naujienai: Vyrai renkasi jaunesnes
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Manoma, jeigu vyras daug vyresnis už žmoną, jis atrodo kur kas jauniau, o ji - vyresnė už bendraamžes. Pagyvenęs vyras neva „išsiurbia" jos jaunystės energiją. Tačiau jei tokios poros santykiai grindžiami tikrais jausmais, jų laukia ilgas ir laimingas gyvenimas. Tiesa, vyras neturėtų virsti senu bambekliu, o moteris privalo gerbti šį amžiaus skirtumą.


Gintarė Gurevičiūtė (23): vyrai iš jaunų merginų semiasi vėjavaikiškumo


Beveik ketverius metus su Seimo nariu Linu Karaliumi (36) draugaujanti Gintarė Gurevičiūtė nė trupučio nesureikšmina metų skirtumo.

„Kai susipažįstu su žmonėmis, net neklausiu, kiek jiems metų. Man svarbu, kad mus vienytų bendri pomėgiai, panašus požiūris į gyvenimą. Tikiu, jog vyresni vyrai iš jaunų merginų pasisemia jaunatviškumo, netgi vėjavaikiškumo, o jaunas merginas žavi jų patirtis. Vargu ar man būtų įdomu draugauti su bendraamžiu... Merginos subręsta anksčiau, matyt, todėl vyrai mieliau bendrauja su jaunesnėmis", - sako Gintarė.


Džiugas Siaurusaitis (37): dvidešimt metų jaunesnė - ne man


Už televizijos laidų vedėją Džiugą Siaurusaitį jo gyvenimo draugė Lina jaunesnė beveik aštuoneriais metais. Džiugas sako, kad jis, prieš užmegzdamas artimus santykius su mergina, neskaičiuoja, kiek metų juos skiria. „Mergina gali būti ir gerokai jaunesnė, ir vyresnė, bet jei nerandi bendros kalbos, bendrauti toliau nėra reikalo", - įsitikinęs vyras.

D. Siaurusaitis prisimena, kad draugystės pradžioje Linai patiko naktiniai klubai. „Aš šito niekada nemėgau, todėl ji, gyvendama su manimi, prisitaikė ir dabar jau abu turime mus vienijančių laisvalaikio praleidimo būdų. Kalbos, kad gerokai jaunesnės moterys yra aktyvesnės, labiau pašėlusios, iš dalies yra tiesa, bet viską galima pakeisti", - sako Džiugas.

Vyras sunkiai save įsivaizduoja su 20 metų jaunesne panele. „Manau, būtų per didelis interesų nesutapimas. Kita vertus, velnias žino! Juk įvairių žmonių yra... Jaunos panelės irgi gali būti pakankamai išprususios", - mąsto Džiugas.


Egmontas Bžeskas (35): turėti jauną merginą - visų vyrų svajonė


Dvi paskutinės prodiuserio širdies draugės (Nijolė Pareigytė-Neli ir Oksana Zlatkovaitė) buvo daugiau kaip dešimčia metų jaunesnės.

„Negaliu meluoti - vyrams patinka jaunesnės merginos. Moterys greičiau sensta, todėl šalia savęs turėti jauną merginą yra kiekvieno vyro svajonė. Tegul mane nukryžiuoja, jei nors vienas vyras apie tai nesvajoja! Aišku, nepakanka, kad mergina būtų tik jauna. Ji privalo turėti normalų išsilavinimą, būti šarminga", - sako Egmontas.

Prodiuseris pabrėžė, kad per jauna mergina jam netiktų. „Jei metų skirtumas daugiau kaip 15 metų, jau negerai, nors, kita vertus, pažįstų tokių porų ir jos puikiai sutaria", - sako E. Bžeskas.

Ar Egmontas save įsivaizduoja su vyresne moterimi? „Negali žinoti, kaip bus. Šalia savęs tikrai daug maloniau glausti jauną merginą. Nepykite, toks gyvenimas", - šypsosi prodiuseris.


Aleksandras Pogrebnojus (41): mergina - ne priedas, kuriuo gali puikuotis


„Iš esmės jokio skirtumo, kiek merginai metų. Aišku, jei jai ne 75-eri, - sako dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. - Tiesiog visą laiką vyrai žvalgėsi, žvalgosi ir žvalgysis į jaunesnes. Mano nuomone, viskas priklauso nuo asmenybės. Jei mergina, būdama 18 metų, nėra įdomi, ji ir po 20 metų nebus įdomi."

Aleksandras šiuo metu artimai bendrauja su Salomėja, kuriai vos 24-eri. „Bendrauju su žmonėmis, kurie man patinka. Juk mergina ne kažkoks priedas, kuriuo galėtumei prieš draugus puikuotis. Tiesa, žurnaluose apstu verslininkų, prie savęs glaudžiančių jaunas merginas, nuotraukų, bet čia jų problema. Mano aplinkoje tokių vyrų, kurie moterį rinktųsi pagal amžių, nėra. Aš su idiotais nebendrauju. Jiems siūlyčiau kreiptis į specialistą", - sako Aleksandras.

Kai vyras daug vyresnis!

PLIUSAI:

  • Brandaus amžiaus vyras - puikus tėvas. Skirtingai nei jaunuoliams, jam kūdikio gimimas - sąmoningas žingsnis. Būkite tikros, kad kūdikiu jis rūpinsis dėl to, jog tai daryti malonu, o ne dėl to, kad taip reikia.
  • Šalia jaunos moters vyras visuomet atrodo jaunesnis nei jo bendraamžiai. Nerimaudamas dėl to, kad aplink sukasi daugybė jaunesnių konkurentų, jis rūpinsis savo sveikata ir pasistengs, jog neužaugtų lyg nuo alaus išpampęs pilvukas.
  • Brandus vyras yra labiau patyręs. Turbūt jis įgijo ir šeimyninio gyvenimo patirties. Vyresnis vyras pasistengs nekartoti ankstesnių klaidų, o jūsų santuoka dėl to tik sutvirtės.

MINUSAI:

  • Greičiausiai jis jau turi suaugusių vaikų. Jauna žmona privalės ieškoti būdų, kaip su jais susidraugauti arba nesudaryti kliūčių jo bendravimui su atžalomis.
  • Vyras gali pradėti pernelyg nerimauti dėl jaunesnių konkurentų, todėl kyla pavojus, kad jis gali tapti tikru Otelo. Dėmesio! Santuokose, kai vyras daug vyresnis už moterį, pavyduolių kur kas daugiau nei sąjungoje tarp panašaus amžiaus partnerių.
  • Jaunai žmonai dažniausiai tenka paklusniojo šeimos nario vaidmuo. Vyras sprendžia, kur šeima praleis atostogas ir kada žmonai reikia grįžti į darbą po kūdikio gimimo. Jis taip pat nori, kad sutuoktinė pritartų jo nuomonei, kai kalbama apie literatūrą, politiką ar pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius