Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Juozapaitis: antra anūkė

Operos solisto Vytauto Juozapaičio (44) atmintyje – dar viena gimimo data: šių metų rugsėjo dvidešimtoji. Tądien jo dukrai Vaidai, pavasarį ištekėjusiai už šokėjo Arūno Polionovo, gimė mergaitė.
Foto naujienai: Vytautas Juozapaitis: antra anūkė
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Operos solisto Vytauto Juozapaičio (44) atmintyje – dar viena gimimo data: šių metų rugsėjo dvidešimtoji. Tądien jo dukrai Vaidai, pavasarį ištekėjusiai už šokėjo Arūno Polionovo, gimė mergaitė. „Parodykit man nelaimingą senelį“, – juokiasi muzikinio televizijos projekto „Triumfo arka“ komisijos pirmininkas. Ponui Vytautui tai – jau antroji anūkė: jo dukters Vaivos dukrelei lapkričio devintąją sueis vieni. „Aukšto lygio muzikantų ir šokėjų negražu klausti, kokios lyties vaiko susilaukė“, – juokiasi tris dukras turintis dainininkas. Jis pabrėžia prisimenantis visų šeimos narių gimtadienius ir neįsivaizduojantis, kad galėtų būti kitaip. „Žmogaus gimimo diena – intymi šventė. Tai pradžių pradžia. Neįmanoma tokių datų pamiršti“, – sako solistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius