Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina Nemycko po pasirodymo „Žvaigždžių duetuose“ paplūdo ašaromis

Antradienio vakarą Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose vyko septintosios muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimas, kurio metu besivaržančios poros dainavo garsiausias ir romantiškiausias meilės dainas. Vienas duetas išties iš širdies sudainavo lyrišką meilės dainą.
Jonas Jonušas ir „Pop ladies“
Jonas Jonušas ir „Pop ladies“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Merginų grupė „Pop Ladies“ ir buvęs „bavaras“ Jonas Jonušas atliko bardo Olego Ditkovskio kūrinį „Aš mylėjau tave“. Dainininkės, kurios buvo apsirengusios skirtingo stiliaus drabužiais, suvaidino skirtingų laikų Jono mylimąsias.

Panašu, jog Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė labai įsijautė į vaidmenį, mat nulipus nuo scenos, jų akyse spindėjo ašaros. Katažinai teko šluostytis nubėgusį blakstienų tušą, nes vienu momentu atlikėja ėmė kone raudoti.

Progos patraukti pro dantį savo bičiulės nepraleido laidos vedėja Natalija Bunkė, paklaususi, ar Katažinos ir Deivydo Zvonkaus santykiai klostosi gerai. Šluostydama ašaras, K.Nemycko atsakė, kad viskas gerai.

„Sveikinu jus, tai buvo taip jautru, be jokių abejonių jums skiriu dešimt balų“, – puikiai „Pop Ladies“ ir J.Jonušo pasirodymą įvertino komisijos narė Kristina Kazlauskaitė.

„Nuo pirmųjų akordų žinojau, kad manęs nenuvilsite. Pasirodymas buvo labai jautrus ir nuostabus“, – sakė „geležine ledi“ tituluojama Laima Lapkauskaitė.

Merginos, paklaustos, kodėl paplūdo ašaromis, vengė atskleisti kas taip suvirpino jų širdis. „Mes tiesiog esame labai jautrios“, – šypsojosi Oksana Pikul. Vis dėlto, buvo panašu, kad Katažinai ši daina priminė kažką svarbaus ir jausmingo.

„Žvaigždžių duetuose“ dalyvauja devynios poros, o šios laidos įrašą matysite kovo 9-osios vakarą per LNK.

Taip pat primename, kad Žmonės.lt skaitytojai gali išrinkti savo porą, kuriai teks vienas papildomas balas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius