Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žydrūnas Savickas: vestuvės atidėtos

Jau dvejus metus periodiškai pasirodydavo pranešimų, kad stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas (33) netrukus prie altoriaus ves savo išrinktąją Jurgitą Vorobjovaitę (31).
Foto naujienai: Žydrūnas Savickas: vestuvės atidėtos
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Jau dvejus metus periodiškai pasirodydavo pranešimų, kad stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas (33) netrukus prie altoriaus ves savo išrinktąją Jurgitą Vorobjovaitę (31). Kelis kartus vestuves atidėjusi pora galutinai nusprendė tuoktis kitą vasarą.

„Tiesiog tiek daug darbų, kad niekaip nespėjame. Toks jausmas, kad visi mus nori kuo greičiau sutuokti! Tačiau mes niekur neskubame. Puikiai sutariame, todėl vestuvės, anksčiau ar vėliau, įvyks. Data jau yra numatyta, vestuvių planuotojos tikrai nesamdysime. Mes iš tų žmonių, kurie viską daro ekspromtu. Tuoksimės Lietuvoje, nuo fotografų nesislapstysime", - mus patikino būsima nuotaka.

Kalbas, kad šiuo metu laukiasi Žydrūno vaikelio, Jurgita paneigė: „Tikrai nesilaukiu. Mes nusprendėme, kad pirmiausia bus vestuvės, o paskui vaikai."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius