Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ proga susituokę gėjai Jacobas ir Mickey ruošiasi didžiajam išbandymui – metas pasakyti tėvams

Kopenhagos Operos teatre „Eurovizijos“ proga šią savaitę buvo surengtos masinės gėjų vestuvės. Amžiną meilę vienas kitam čia prisiekė 14 homoseksualų porų, tarp jų – ir tailandietis Mickey (32) su danu Jacobu (24). Iki vestuvių kiek mažiau nei metus draugavusi gėjų pora iškart po ceremonijos Žmonės.lt juokavo, kad didysis išbandymas dar tik laukia – juk apie įvykusias vestuves dabar reikia pranešti tėvams.
Danijoje gyvenanti homoseksualų pora
Jacobas ir Mickey / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Iš viso trečiadienio rytą Operos teatre susituokė 14 porų – dvi gėjų ir viena lesbiečių pora iš Rusijos, lesbietės iš Izraelio, kelios homoseksualių danų poros ir amerikiečiai. Taip pat ceremonijoje dalyvavo ir dvi heteroseksualios poros. Rengti masines vestuves, kuriose dalyvauti buvo skambiai kviečiamos homoseksualų poros, Kopenhagoje sumanyta čia vykstančios „Eurovizijos“ proga. 

VIDEO: Danijoje gyvenančių homoseksualų vestuvių ceremonija

Prieš sumainydami aukso žiedus Kopenhagoje gyvenantys tailandietis Mickey ir danas Jacobas draugavo kiek trumpiau nei metus. Žmonės.lt įsimylėjėliai tikino neturį abejonių, kad drauge nori nugyventi visą likusį gyvenimą. 

„Labai mylime vienas kitą ir esame labai laimingi, kad galėjome susituokti čia, Kopenhagos Operos teatre. Tai ypatinga aplinka vestuvėms, paprastai čia susituokti yra labai sudėtinga. Dėl vykstančio „Eurovizijos“ konkurso susituokti teatre buvo daug lengviau“, – Žmonės.lt sakė ką tik vedęs Jacobas. 

Vaikinas tikino, kad pati „Eurovizija“ nei jam, nei dabar jau teisėtam sutuoktiniui Mickey nėra labai įdomi, taigi eurovizinėse vestuvėse dalyvavo tik dėl palankių sąlygų.

Nors nei Mickey, nei Jacobo tėvai neprieštarauja sūnų santykiams – demonstruoja toleranciją, supratimą, palaikymą – apie jųdviejų vestuves artimieji kol kas nežino. 

„Dabar neturime pinigų didelei vestuvų puotai, todėl ir nusprendėme susituokti kukliai, tačiau romantiškai ir gražiai. Mano tėvai jaunystėje susituokė paslapčia – apie tai, kad yra vedę, visiems pranešė tik po ceremonijos. Šiandien taip pat pasielgiau ir aš – pasakyti, kad susituokėme, tėvams ketiname vakare, taigi kol kas šios vestuvės – slaptos. Manau, tėvai nepyks – juk viskas labai simboliška“, – laikydamas Mickey už rankos Žmonės.lt sakė Jacobas. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Homoseksualų vestuvių akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Homoseksualų vestuvių akimirka

Apie tai, kad sūnus vedė, nežino ir Mickey tėvai. „Jie taip pat nepyks. Šiandien čia su mumis yra tik vienas svečias – vestuvių liudininkas. Tėvams apie vestuves nesakiau, nes jie vis tiek negalėtų į jas atvažiuoti – jiedu gyvena Tailande ir tiesiog nespėtų. Susituokti nutarėme staiga, tam tinkama buvo tik viena diena“, – paaiškino jis. 

Kuklias vestuves Mickey ir Jacobas ir atšokti suplanavo kukliai. „Norime paplaukioti laivu Kopenhagos kanalais, taip pat romantiškai papietauti. Kai abu pasidžiaugsime švente, eisime pas mano tėvus – pranešime jiems džiugią žinią“, – sakė Jacobas. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Danijoje gyvenanti homoseksualų pora
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Danijoje gyvenanti homoseksualų pora

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius