Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį pradės Bosnijos ir Hercegovinos atstovas Dino Merlin

Antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį, vyksiantį gegužės 12-ąją, pradės Bosnijos ir Hercegovinos atstovas konkurse Dino Merlin. Dainininkas atliks dainą „Love In Rewind“.
Bosnijos ir Hercegovinos atstovas „Eurovizijoje“
Bosnijos ir Hercegovinos atstovas „Eurovizijoje“ / eurovision.tv nuotr.

Dino Merlin – vienas populiariausių Balkanų šalių atlikėjų, taip pat yra laikomas vienu gabiausių dainų autorių. Konkurse 51-erių metų muzikantas atliks visiškai savarankiškai sukurtą dainą – jis kūrė ir tekstą, ir muziką. 

Muzikinę karjerą atlikėjas pradėjo dar 1983-iaisiais tuometinėje Jugoslavijoje, kai įkūrė poproką grojusią grupę „Merlin“. Vyras kūrė grupės atliekamą muziką, rašė dainų tekstus bei buvo pagrindinis jos vokalistas. Solo karjerą atlikėjas pradėjo 1991-aisiais, gerbėjams prisistatęs Dino Merlin slapyvardžiu. 
 
Iki šiol atlikėjas yra išleidęs net dešimt albumų, iš kurių penki yra soliniai. Taip pat yra išleisti net keli gyvų Dino Merlin pasirodymų įrašai. Kone perkamiausias jo albumas – „Sredinom“, kurio pristatymo turo metu atlikėjui teko koncertuoti Kosovo Olimpiniame stadione. Tąkart į koncertą susirinko maždaug 80 tūkst. klausytojų. 
 
„Eurovizija“ atlikėjui nėra naujiena – pirmąkart 1993-iaisiais šaliai pasirodžius konkurse jos atstovai dainavo būtent Dino Merlin parašytą dainą. Pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje dainininkui taip pat yra tekę ir pačiam – jis savo šaliai konkurse atstovavo 1999-aisiais Jėruzalėje. 
 
 
VIDEO: Dino Merlin - Love in rewind (Bosnia & Herzegovina)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius