Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-ą vietą „Eurovizijoje“ pelnę Vaidas ir Monika: „Kiek nusipelnėme, tiek ir gavome“

„Eurovizijos“ finale 18-tą vietą užėmę Lietuvos atstovai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė savo pasiekimu yra patenkinti. „Atidavėme visą save“, – dar per transliaciją sakė Vaidas.
Lietuvos atstovai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė
Lietuvos atstovai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė / „Scanpix“/AP nuotr.

Apie „Eurovizijos“ finalą skaitykite čia. Jubiliejinę „Euroviziją“ laimėjo Švedijos atstovas Måns Zelmerlöwas, atlikęs dar prieš konkursą hitu tapusią dainą „Heroes“. Jam ant kulnų didžiąją balsavimo dalį mynė Rusijos atstovė Polina Gagarina, ji konkurse liko antra.

Vaidas Baumila ir Monika Linkytė „Eurovizijos“ finale užėmė 18 vietą. Paviešinus visus eurovizinius balsus paaiškėjo, kad Lietuva antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje užėmė septintą vietą. 

Pasibaigus finalo transliacijai abu dainininkai buvo pakilios nuotaikos – sako, gavo tiek balsų, kiek buvo verti. 

„Svarbiausia, kad žmonės džiaugėsi mūsų pasirodymu“, – sakė Vaidas Baumila. Apie surinktą balsų skaičių duetas kalbėti nepanoro. „Nekalbėkime apie tai... Mes jau pakankamai pavargę, dabar labai džiaugiamės. Tiesiog, ačiū visiems, kas mus palaikė“, – sakė Monika. 

„18 vieta iš 40 šalių? Tik pažiūrėkite, Vokietija negavo balsų, taip pat Austrija, kurios daina – viena geriausių konkurse... Ji irgi negavo nė vieno taško“, – kalbėjo V.Baumila. 

Ar nepasigedo jie balsų iš kaimyninių šalių? Juk ir Latvija, ir Estija balų Lietuvai pagailėjo... „Nepasigedome. Kaimynai mums davė taškų. Viskas yra gerai, kiek nusipelnėme, tiek ir gavome“, – sakė V.Baumila.

Paklausti, kaip vertina konkurso nugalėtoją – Švedijos atstovą – ir Monika, ir Vaidas jam negailėjo pagyrų. „Jis buvo vienas iš tų, už kurį sirgau“, – sakė V.Baumila, o Monikai beliko pritarti. 

VIDEO: Måns Zelmerlöw - Heroes (Sweden) - LIVE at Eurovision 2015: Semi-Final 2

Vardindami savo favoritus konkurse atlikėjai atskleidė visas kortas. Atsiriboję nuo politikos įvertino Rusijos atstovės dainą „Million Voices“ kaip tikrai gerą kūrinį.

„Ta daina buvo verta laimėti“, – kalbėjo Vaidas. Dar jam patiko Kipro atstovo pasirodymas: „Tikriausiai buvo du mieliausi pasirodymai – mūsų ir Kipro.“

„O aš palaikiau belgus, man labai patiko norvegai. Patiko ir Rusijos daina, bet maniau, kad ji viso labo bus dešimtuke“, – kalbėjo Monika. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius