Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus apie dueto eurovizinių kostiumų idėją: „Jūs ką, vestuves organizuojat?“

Aštrialiežuvis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus nuolat seka pramogų pasaulio aktualijas ir nesibodi pareikšti savo nuomonės apie jas. Šįkart kūrėjas nusprendė pasakyti, ką galvoja, apie būsimus Lietuvos atstovų „Eurovizijoje“ Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės sceninius kostiumus. Numatoma eurovizinių kostiumų vizija A.Pogrebnojui nepatinka.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt jau rašė, kad šįmet Lietuvos atstovus „Eurovizijoje“ rengs dizainerių duetas „Kristi Andress“. Menininkai suplanavo V.Baumilą aprengti kostiumu, o M.Linkytę – suknele. Pastarąją sukurti savaitgalį padėjo gerbėjai: karpė skirtingų spalvų žiedlapius, kurie vėliau bus pritaisyti prie drabužio. 

Dizaineriui A.Pogrebnojui tokia kūrėjų vizija nepatinka. Nors euroviziniai kostiumai viešai dar nepristatyti, menininkas jau įsivaizduoja, kaip jie galėtų atrodyti – juk spauda jau detaliai aprašė. Todėl puikiai įsivaizduodamas galutinį vaizdą ant scenos A.Pogrebnojus nusprendė pasakyti, ką galvoja: blogai. 

A.Pogrebnojaus įrašas „Facebook“ tinkle:

„Pagaliau pavasaris, ir pražydo ne tik sakuros, bet skleidžiasi ir naujieji mūsų atstovų „Eurovizijoje“ žiedeliai, o artėjant tokiai floristikos šventei man, kaip senam selekcinkui, būtų nusikaltimas nepaprognuozuoti finalinio derliaus rezultato. Iš karto norėčiau atlikėjų, jų prodiuserių paklausti: žinant jūsų koncepciją ir pasirinktus modelius – jūs čia ką, ponaičiai, vestuves ar išleistuvių vakarėlį organizuojat? Ar tai bus „du viename“?

Baumila su kostiumu? Ar jis yra po mokyklos baigimo kada jį dėvėjęs? Ir kas jūsų rankų darbo siūles ir kitus „pribumbasu“ įvertins, juk čia „super duper“ popmuzikos konkursas, o ne metinis „Barclays“ banko akcininkų susirinkimas Londono centre dalyvaujant princui Charlesui. Kaip reikėtų Vaidui atrodyti scenoje ir vakarėliuose, jums labai aiškiai geroji stilistė Austėja Jablonskytė parodė. Pridėkit šiek tiek blizgesio ir pirmyn. Nereikia iš gero rokenrolo daryti kažkokios nuobodybės. Žinoma, ir Davidas Bowie dažnai ant scenos kostiumus vilki, bet kažko abejoju, kad savo drąsa, spalvomis ir kirpimais jusų darbai įeis į mados istoriją taip, kaip šio nuostabaus atlikėjo sceninio įvaizdžio pavyzdžiai...

Apie Monikos suknelę tai atskira kalba. Romantika, žiedeliai... Ne per saldu truputį? Aš, žinoma, suprantu kad mūsų šalies močiutėms patiks (oi kokia graži anūkėlė ties upeliu basa bėgioja), bet dauguma Europos močiučių ir senelių jau nusipirko bilietus į pavasarinį kruizą Nilo upe ir vargiai jų balsai lems Monikos ir Vaido pasirodymo rezultatą.

Dar „geresnė“ naujovė yra prekybos centre pasiklausti tautos, kaip ir kokiomis spalvomis turi ši suknelė skambėti. Tai gal reikia būti drąsiems iki galo ir praeivių J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje užklausti, jie jums tokios spalvos ir dizaino užuolaidą išrinks, kad senoji Europa net žagtels, o Conchitos barzdelė atrodys kaip nekaltas pokštas.

Linkėdamas Monikai ir Vaidui sėkmės, su nerimu turiu konstatuoti, kad ir vėl mūsų atlikėjai pasiduoda neaiškioms įtakoms, o gal tiesiog dar neturi susiformavusio stiliaus. Gerai, kad šį kartą jų neapvilko narų kostiumais, be šią romantinę žiedlapių mišrainę „eurovizinis“ popmonstras greičiausiai praris ir net nepajaus jokio skonio.“

VIDEO: Monika Linkytė and Vaidas Baumila - This Time (Lithuania) 2015 Eurovision Song Contest

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius