Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ turistams Naujojoje Vilnioje padovanojo naują fotosesijų vietą

Vos prieš savaitę grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristatė nuotaikingą vaizdo klipą savo naujai dainai „Į Venesuelą“. O šiandien viena iš filmavimo lokacijų – apleista degalinė, klipe paversta Venesuelos pasieniu, tapo turistų lankoma vieta.
Degalinė Naujojoje Vilnioje
Degalinė Naujojoje Vilnioje / Neringos Rekašiūtės nuotr.
Temos: 1 Naujoji Vilnia

„Kai pamatėme, kaip atrodys „pasienio postas“, nustebome ir buvome labai patenkinti, kadangi ir patys šiek tiek prisidėjome, padėdami Stanislovui Marmokui apleistą degalinę paversti jaukia, Pietų Amerikos dvasia alsuojančia vieta“, – džiaugėsi grupės nariai. „Tarpusavy juokavome, kad degalinė „Venesuela“ dėl ypatingos atmosferos galėtų tapti pasimatymų, susitikimų ir bendravimo erdve. Pasirodo, tiesos pokštuose būta.“

Naujojoje Vilnioje Venesuelos pasieniu paversta degalinė šiandien tampa nauju vilniečių ir sostinės svečių traukos objektu. Čia fotografuotis traukia mergvakarius, bernvakarius ir net vestuves švenčiančios kompanijos. Žmonės joje darosi asmenukes, fotosesijas bei kelia į internetą.

„Ši vieta privalo būti įtraukta į turistų lankytinų objektų žemėlapius!“, – juokavo klipo „Į Venesuelą“ kūrybinė komanda.

Virš dvidešimties žmonių komanda vaizdo klipą „Į Venesuelą“ filmavo net keturiose skirtingose lokacijose. Venesuelos turgaus gatvėje prasidėjęs veiksmas per vandenyną persikėlė į pasienį, o finalinė scena vyko improvizuotoje dykumoje. Dailę ir dekoracijas visoms šioms vietoms sukūrė vienas iš „Young Poor Artists” įkūrėjų, Stanislovas Marmokas.

„Pačiam man, manau, ir kolegoms, buvo nepaprastai malonu matyti jog sugebėjome transformuoti degalinės griuvėsius į kažką labai charakteringo Pietų Amerikai. Pamačius galutinę klipo versiją, pasienio scena man asmeniškai labiausiai panašėjo į pirminius eskizus, kuriuos ruošėme šiam klipui“, – pasakojo klipo dailininkas Stanislovas Marmokas.

„Į Venesuelą“ yra viena vasariškiausių rugpjūtį pasirodysiančio albumo dainų. Debiutinio „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ albumo pristatymo koncertas įvyks rugpjūčio 12 dieną „Vasaros terasoje“, Vilniuje.

Grupę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ galima išgirsti ir vasaros festivaliuose. Rugpjūčio 1 dieną muzikantai pasirodys „Aš toks vienas“, Telšiuose, rugpjūčio 14 dieną – „Purpurinis vakaras“ Anykščiuose, rugpjūčio 15 dieną – „Karklė Live Music Beach“, Karklėje ir rugpjūčio 20 dieną – „Senamiesčio Žiogas“ Kaune.

VIDEO: Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Į Venesuelą (oficialus video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius