Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 20 /14:23

Antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje Donatas Montvydas pasirodys paskutinis

Antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje Donatas Montvydas pasirodys paskutinis. Sprendimas priimtas atsižvelgus į Lietuvos delegacijos atstovo Audriaus Giržado prašymą.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jau anksčiau pranešta, kad mūsų šaliai atstovausiantis D.Montvydas į „Eurovizijos“ sceną žengs antrojo pusfinalio, kuris įvyks gegužės 24 dieną, metu. Iš viso tą vakarą scenoje bus galima išvysti 18 pasirodymų.

Burtų traukimo ceremonijoje Lietuvai itin pasisekė – šaliai kartu su Ukraina, Ispanija, Suomija ir Airija buvo suteikta galimybė pačioms nuspręsti, kuriuo numeriu jos nori pasirodyti „Eurovizijoje“. Savo žodį ceremonijoje tarė nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos prodiuseris ir Lietuvos delegacijos atstovas A.Giržadas.

Anot A.Giržado, Lietuva jau kurį laiką pasirodydavo konkurso pradžioje, tad pats metas sužinoti, kaip šaliai pasiseks, kai jos atstovas konkurse dainuos paskutinis.

Kaip sakė D.Montvydo prodiuseris Martynas Tyla, kuriuo numeriu D.Montvydas pasirodys konkurse, skirtumo nėra. „Nuo pat pradžių žinojome, kad būsime antrojo pusfinalio antroje pusėje, todėl nesureikšminome burtų traukimo rezultatų. Nulis reakcijos, tikrai. Donatas irgi jokio skirtumo nemato. Nėra svarbu, pasirodysi 10-as, 12-as ar paskutinis – rezultatams įtakos tai neturės“, – tvirtino prodiuseris.

Kaip pastebėjo „Eurovizijos“ konkurso kritikai, pusfinalių pabaigoje pasirodantiems atlikėjams dažnai pasiseka labiau nei tiems, kurie savo pasirodymus demonstruoja konkurso transliacijos pradžioje. Visgi tokios prielaidos nėra užtektinai pagrįstos, mat jau kelerius metus pirmaisiais numeriais scenoje pasirodę dalyviai „Eurovizijoje“ užima aukštas vietas. 

Kartu su D.Montvydu antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys Serbija, Makedonija, Nyderlandai, Malta, Baltarusija, Portugalija, Ukraina, Bulgarija, Slovėnija, Kroatija, Švedija, Gruzija, Turkija, Estija, Slovakija, Norvegija bei Bosnija ir Hercogovina.

Vietas „Eurovizijos“ konkurso finale jau turi Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Italija, Azerbaidžanas, Ispanija ir Vokietija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius