-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Artimiausiuose Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ Andriaus Pojavio planuose – koncertas Amsterdame ir į namus užsuksiantys gandrai

Šiuo metu kartu su šeima – žmona ir dukrele – Italijoje, Milane, gyvenantis Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Andrius Pojavis aktyviai ruošiasi konkursui. Jau gegužės 14-ąją dainininkas mėgins jėgas pirmame „Eurovizijos“ pusfinalyje, o per likusius pora mėnesių turi įgyvendinti ne vieną planą: tobulinasi pas vokalo mokytoją, ruošiasi kelionei į Amsterdamą, norėtų užsukti į Lietuvą ir su nekantrumu laukia jau visai tuoj namo atskrisiančių gandrų.
Improvizuotas Andriaus Pojavio pasirodymas
Improvizuotas Andriaus Pojavio pasirodymas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Norėdamas geriau pasirengti konkursui A.Pojavis ėmė lankytis pas vokalo mokytoją. „Šiuo metu dirbu su vokalo trenere iš „Massive Arts“ studijos, kurioje įrašiau savo albumą, kad daina suskambėtų naujai. Tai – vokalinės dainos „Something“ treniruotės“, – apie pasiruošimą pasakoja A.Pojavis. Vyras priduria, kad kūrinį ir atlikimą vis dar tobulina, tačiau jaučiasi esąs teisingame kelyje.

„Eurovizijos“ konkurso A.Pojavis laukia su nekantrumu. „Savijauta ir emocijos geros, todėl laukiu kelionės į Malmę. Manau, tai bus jaudinanti patirtis“, – patikina dainininkas. Į konkursą jis išvyks jau gegužės 5-ąją, gegužės 7-ąją jo laukia pirmoji repeticija konkurso scenoje. Iki išvykimo A.Pojavis dar norėtų porąkart pasirodyti ir pagroti Lietuvoje, tačiau nežino, ar pavyks.

Tiesa, prieš pasirodymą didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje A.Pojavis apšils kojas Amsterdame – čia kasmet vyksta išankstinis „Eurovizijos“ koncertas, kur pasirodo dalis koncerto dalyvių. Pernai čia pasirodė ir Lietuvai atstovavęs Donatas Montvydas.

Koncertas numatytas balandžio 13-ąją, kelionės bilietai – jau A.Pojavio kišenėje. „Belieka ten nuvykti ir sudainuoti savo eurovizinę dainą. Neturiu specialių sumanymų, bet, manau, tai bus proga susipažinti su artėjančiomis „Eurovizijos“ nuotaikomis“, – pasakoja muzikantas.

Laukia gandrų

Nors dar prieš mėnesį A.Pojavio tėtis žiniasklaidai sakė, jog palaikyti sūnaus į Švediją vykti žada A.Pojavio uošviai ir galbūt net netrukus antrąją atžalą gimdysianti žmona, pats dainininkas apie palaikymo komandą kalba nekonkretindamas: „Palaikymo komanda palaikys, kad ir kur bebūtų – Švedijoje, Lietuvoje ar Italijoje. Tikiuosi, kad prie jos prisijungs visa Europa.“

Ir apie balandžio mėnesį gimti turintį vaikelį A.Pojavis nedaugžodžiauja – patikina, jog gandrai atskris greitai, ir tiek. „Išties laukiam gandrų. Girdėjau, į Lietuvą jie jau parskrenda, jaučiu, kad ateinančiomis dienomis atskris ir pas mus“, – šypsosi dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius