Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas turą po Lietuvą baigs trankiame koncerte Vilniuje

Ketvirtadienio vakarą šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse, atlikėjas D. Montvydas užbaigs ambicingiausią savo karjeroje koncertinį turą „Tai mūsų laikas“, kuriame gerbėjų laukia ir ypatinga staigmena.
Šiauliečiai tiesė rankas ir atvėrė širdis Donatui Montvydui
Šiauliečiai tiesė rankas ir atvėrė širdis Donatui Montvydui / Alvydo Januševičiaus nuotr.

10 Lietuvos miestų aprėpiančio turo galėtų pavydėti ne vienas šalies atlikėjas, ne tik dėl to, kad bilietai į koncertus kai kuriuose miestuose buvo išpirkti dar likus 3 savaitėms iki koncerto, bet ir dėl to, kad prie turo dirbo net 20 žmonių komanda.

„Šis turas – iššūkis visai komandai, mes kruopščiai planavome ir dėl to sąmoningai praleidome rudens turą, norėjau pristatyti kokybišką šou bei pabaigti tai, ką pradėjau jau prieš dvejus metus – naująjį albumą #BLCK“ – teigia D.Montvydas.

Kiekvieno koncerto metu atlikėjas sugebėjo nustebinti net visko mačiusius gerbėjus ir parodyti tai, ką moka geriausiai. Ketvirtadienio vakarą „Compensa“ koncertų salėje vyksiantis koncertas ne išimtis, čia atlikėjas pasirodys su grupe, pilnu šokėjų sąstatu, ture kartu keletą dainų atliekančiu atlikėju Gyčiu Valicku – Echoes bei tik Vilniuje pasirodysiančiais Radistais – Jonu Nainiu bei Rolandu Mackevičium.

„Mes pasistengsime prie koncerto prisidėti tuo, ką mokame geriausiai - užkurti tikrą diskoteką. Neesame stebukladariai, bet turime nepaprastai gražią dainą, kuri neša stebuklingą emociją, tad Donato ir mūsų su Jonu komanda pasistengs pridėti koncertui šokinės energetikos pliūpsnį“ – teigia Rolandas Mackevičius.

D.Montvydas su „radistais“ atliks visai neseniai pristatytą kūrinį „Wicked game“.

VIDEO: Radistai DJs feat. Donny Montell - Wicked Games

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius