-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ atrankos finalininkė Mia: „Į sceną aš turiu įeiti kaip diva“

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia šiuo metu gyvena nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ dainų konkursą sūkuryje. Mia – viena iš trijų atrankoje likusių dalyvių, įtemptai kovojančių dėl garbės atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse Vienoje, Austrijoje.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Nors iki finalo lieka visai mažai laiko, o įtampa, regis, auga kiekvieną akimirką, Vilija – kaip visada pasitempusi. Tokia ji visuomet ir scenoje, ir nulipusi nuo jos – tikra karalienė, savo moteriškumą kaip niekas kitas atskleidžianti itin subtiliai.

„Nežinau. Turbūt tai sklinda iš manęs pačios. Nieko specialiai nedarau, rengiuosi taip, kaip jaučiuosi“,– į komplimentus apie savo išvaizdą atsako dainininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Dėl sceninio įvaizdžio Mia viena sau laurų neprisiima ir pasakoja apie bendradarbiavimą su stilistais: „Jeigu kalbame apie sceną, visuomet tariuosi su stilistais. Aš papasakoju jiems savo norus, įsivaizdavimus ir niekada nevilkiu to, kas man nepatinka. Su scenine apranga turiu jaustis labai gerai“.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Pasak Mios, rūbas yra pridėtinė žmogaus vertė, savotiška asmenybės išraiška, kurią lengva atspėti vien nužiūrėjus žmogaus drabužius.

Su dainininkės nuomone sutinka ir viena iš „Eurovizijos“ atrankos stilisčių Ūla Tulevičiūtė.

„Negali tiesiog imti ir užmauti suknelę žmogui, kuriam, pavyzdžiui, jis nėra pakankamai subrendęs. Viskas priklauso nuo žmogaus ir jo charakterio. Kiekvienas dainininkas scenoje tampa aktoriumi ir rūbai apie žmogų pasako labai daug, suteikia tam tikrą nuotaiką. Su Mia dirbti paprasta ir įdomu – ji ne tik labai graži ir žavi moteris, bet visada turi savo nuomonę, aiškią viziją apie savo sceninį įvaizdį“, – pasakoja stilistė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

„Suknelė turi būti pasiūta iš geros medžiagos, atskleisti mano asmenybę ir dar pridėti dainai žavesio“, – apie aprangos pasirinkimą scenai pasakoja Mia. Kalbant apie kasdienybę, atlikėja sako esanti iš tų moterų, kurios geriau turės mažiau, bet kokybiškų rūbų.

Šio šeštadienio nacionalinės atrankos laidoje Mia pasirodė su specialiai jai siūta prekės ženklo „AiMi“ suknele – įspūdingu tiulio sijonu bei blizgiu seksualiu bodžiu.

„Paskutinėje „Eurovizijos“ laidoje mano apranga man iš tiesų labai patiko – kokybiškas ir man puikiai tinkantis derinys. Kaip sakiau, kiekvieną man skirtą sceninį drabužį visados smulkiai aptariu su stilistais. Kodėl turėčiau dainuoti su skarmalais, jeigu kasdieną vaikščioju su daug brangesniais rūbais? Į sceną aš turiu eiti kaip diva ir joje atrodyti dar fantastiškiau negu visada“, – įsitikinusi dainininkė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Nepraleiskite „Eurovizijos“ atrankų kiekvieną šeštadienį, 21:00val. per LRT. Lietuva jau netrukus išsirinks savo atstovą tarptautiniame „Eurovizijos“ konkurse!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius