-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Eurovizijos“ atrankos finalą pateko dar trys dainos

Šeštadienio vakarą Lietuvos televizijos žiūrovai galėjo įvertinti paskutiniojo nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ pusfinalio dainas.
Linas Adomaitis
Rūta Ščiogolevaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiojoje atrankoje į tarptautinį dainų konkursą dalyvavo dvylika atlikėjų ir grupių, tarp kurių savo dainas pristatė tokie scenos vilkai kaip Linas Adomaitis, Rūta Ščiogolevaitė, Sasha Song ir Donatas Montvydas bei kiti. Būtent jiems komisijos nariai ir davė daugiausia balų.

Pirmąją vietą šiame pusfinalyje komisija skyrė R.Ščiogolevaitei ir jos dainai „Break free“, antrąją – L.Adomaičio dainai „Floating To You“, o trečiąją – Sashai Song ir Donatui Montvydui bei jų dainai „Best friends“.

Tačiau žiūrovai savo balsais telefonu lyderių eilę pakoregavo – jie daugiausia balsų skyrė L.Adomaičiui, šiek tiek mažiau scenos debiutantei Viktorijai Ivaškevičiūtei, o trečiąją vietą atidavė R.Ščiogolevaitei.

Susumavus komisijos ir publikos rezultatus, paaiškėjo, kad į finalą pateko Viktorija Ivaškevičiūtė, Rūta Ščiogolevaitė ir Linas Adomaitis.

Jau ketvirtadienį, vasario 24 d., per Lietuvos televiziją tiesiogiai bus rodomas nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalas, kuriame ir paaiškės, kad šiemet atstovaus Lietuvai gegužę „Eurovizijos“ konkurse Diuseldorfe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius