-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„InCulto“ gera nuotaika užkrėtė visą „15min“ redakciją

Trečiadienį „15min“ redakcijoje po tiesioginės konferencijos grupė „InCulto“ surengė koncertą ir pasveikino savo bičiulius su atėjusiu pavasariu.
Grupė „InCulto“
Grupė „InCulto“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Netikėtai suskambus grupės eurovizinės dainos garsams redakcijoje kilo nedidelis sąmyšis – palikę savo darbo vietas „15min“ darbuotojai patraukė ten, iš kur sklinda muzika. Kelias minutes redakcijoje virė tikra fiesta – energingieji ir linksmieji „InCulto“ vaikinai savo muzika visus išjudino ir pasiūlė tikrą geros nuotaikos užtaisą. 

Socialinėmis akcijomis ir pasirodymais netradicinėse vietose garsėjantys muzikantai su savo daina jau lankėsi įvairiose Vilniaus vietose: prekybos centre, degalinėje, įvairių kompanijų biuruose, su padėkos pasirodymu buvo atvykę į „Eurovizijos“ rėmėjų TEO biurą.

Ketvirtadienį vakare tiesiogiai transliuojamos nacionalinės „Eurovizijos“ finale pasirodysiantys linksmieji „InCulto“ vaikinai  savo pasirodymą repetavo įvairiuose Lietuvos miestuose ir sukorė daugiau kaip 1 000 kilometrų. Grupė lankėsi Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos prekybos centruose, viešėjo Panevėžio ir Šaiulių radijo stotyse. „InCulto“ internete paskelbė savo dainos „Eastern European Funk“ dokumentinį filmuką, į kurį pateko akimirkos iš visų šių pasirodymų

Grupės lyderio ir vokalisto Jurgio Didžiulio teigimu, žiūrovai finale išvys energingą pasirodymą, kuris bus papildytas naujais elementais ir paįvairintas netikėta provokacija. „InCulto“ vyrukai turės rimtai paplušėti – jie ir dainininkė Aistė Pilvelytė laikomi rimčiausiais konkurentais, nacionalinio konkurso favoritais.

Pasak grupės narių, daina „Eastern European Funk“ yra aktuali visiems rytų europiečiams ir  emigrantams iš Rytų Europos Vakaruose. Kūrinys suvienija visas Rytų Europos valstybes, jų žmones ir linksmai kalbina Vakarų Europos klausytoją.

„Eastern European Funk“ yra vienas nuotaikingiausių ir energingiausių šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos kūrinių, jau pelnęs žiūrovų simpatijas ir įvairių muzikos autoritetų palaikymą.

J.Didžiulis tikino girdėjęs atsiliepimų, kad ši daina yra geriausias sumanymas nuo „LT United“ laikų. Tokie komentarai grupės narius įkvepia konkurse pasirodyti drąsiai ir užtikrintai.

Ketvirtadienį, po savo pasirodymo „Eurovizijos“ atrankos finale, „InCulto“ vyks į muzikos klubą „Tamsta“, kuriame kviečiami rinktis ir visi grupę palaikantys gerbėjai. Čia dideliame ekrane tiesiogiai bus galima stebėti finalo transliaciją, o jai pasibaigus „InCulto“ muzikantai surengs pasirodymą ir praleis laiką su visais susirinkusiais.

Siekdama būti arčiau savo gerbėjų grupė prieš kelias savaites paskelbė ypatingą konkursą, kuris leido vienam iš jos kūrybą mėgstančių žmonių – abiturientui Petrui Brinko – pasirodyti su „InCulto“ nariais „Eurovizijos“ atrankos scenoje.

VIDEO: InCulto koncertas 15min.lt redakcijoje
VIDEO: „Inculto" padėka - geros energijos pliūpsnis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius