Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„InCulto“ plečia savo koncertų turo po Europą ribas

Vos tik grįžo iš Olandijos, pirmadienį „InCulto“ pradėjo planuoti likusio turo šalis ir datas. Norėdama pasiekti maksimalią naudą, grupė šiek tiek koreguoja kelionių planus ir iki 13-os šalių plečia „InCulto ACME Eurovision Tour“ geografiją.
„InCulto“ Danijoje
„InCulto“ Danijoje / Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienį „InCulto“ aplankė Daniją, o tiksliau jos sostinę Kopenhagą, o nuo šiandien, balandžio 30 d., pradėjo dviejų dienų viešnagę Latvijoje. Kitą savaitę grupė planuoja lankytis Balkanų šalyse: Rumunijoje, Bulgarijoje, Serbijoje, Slovėnijoje, Kroatijoje. Gegužės 11–12 dienomis, kaip ir planuota, grupė lankysis Estijoje, teigiama pranešime spaudai.

„Apgailestaujame, kad nepavyks nuvykti į Didžiąją Britaniją ir Airiją. Žinome, kad ten mūsų laukė būrys lietuvių, bet Olandijoje davėme interviu keliems Didžiosios Britanijos žurnalistams, tad nusprendėme pasinaudoti proga per likusį laiką aplankyti tas šalis, kurios bus mūsų pusfinalio pogrupyje ir dalyvaus balsavime“, – sakė „InCulto“ vadybininkas Vaidas Stackevičius.

Ketvirtadienį Danijos sostinėje grupė surengė viešus pasirodymus centrinėse miesto aikštėse, kur prie jų prisidėjo Kopenhagos šiuolaikinio šokio mokyklos šokėjos, švenčiančios Tarptautinę šokio dieną. Šį rytą „InCulto“ pabudo Rygoje, kur netrukus jų lauks intensyvus interviu maratonas. Vakare grupė surengs du koncertus kokteilių baruose „Paldies dievam piektdiena klat“ ir „Cuba“.

Jau po kelių savaičių „InCulto ACME Eurovision Tour“ koncertų turas persikels į Lietuvą. Mūsų šalyje „InCulto“ surengs tris išleistuvių koncertus: gegužės 13 d. Kauno klube „Nautilus“, gegužės 14 d. Klaipėdos klube „Kiwi“ ir gegužės 15 d. Vilniaus klube „Niujorkas“.

Į 55-ąjį „Eurovizijos“ dainų konkursą Osle Lietuvos delegacija su grupe „InCulto“ išvyks gegužės 17 dieną.

„InCulto ACME Eurovision Tour":
04.13 – 04.17 ARMĖNIJA, GRUZIJA
04.20 – 04.22 UKRAINA
04.23 – 04.25 OLANDIJA
04.29 – 04.29 DANIJA
04.30 – 05.01 LATVIJA
05.03 – 05.04 RUMUNIJA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius