Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„InCulto“ sugrįžtuvės – be šokių ir dainų (nuotraukos, video)

Turbūt, jei „InCulto“ būtų išplėšę vietą finale, jų sutiktuves Vilniaus oro uoste būtų buvusios gerokai didesnės ir trankesnės. Sekmadienio vakarą daugiau nei valanda vėliau parskridę muzikantai neslėpė nuovargio, nors ir buvo gerai nusiteikę. Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis labiausiai džiaugėsi išvydę savo jaunėlį – pusės metų sūnų Antaną.
„InCulto“ sugrįžtuvės
„InCulto“ sugrįžtuvės / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

J.Didžiulis su bendražygiais tikino pavargę, tačiau buvo geros nuotaikos ir šiltai bendravo su pasitikusiais kolegomis bei artimaisiais. Su „InCulto“ tuo pačiu lėktuvu parskrido nemažai jų gerbėjų, aktyviai už tautiečius sirgusios Laura Imbrasienė ir Eva. Oro uoste grįžtančio J.Didžiulio su jaunesniuoju jo sūnumi Antanu laukė Jurgio mama Ana Elvira Valencia. Su puokšte raudonų gvazdikų muzikantus sutiko Martynas Tyla ir „Euroviziją“ savo kailiu išmėginęs Sasha Song. Brolį Šarūną pasitiko Kotryna Kirdeikytė, kurią į oro uostą palydėjo draugas.

Pirmoji atvykimo salėje pasirodė E.Jennings. Šypsodamasi ir nepaisydama supuolusių fotografų moteris skubėjo dėmesiu apipilti sūnų ir bendravo su anyta. Po kurio laiko pasirodžiusi „InCulto“ delegacija atrodė šiek tiek sutrikusi, tačiau negailėjo šypsenų.

J.Didžiulis priėmė iš kolegų ir bičiulių gėles. „Padarėme viską“, – teigė jis. Nors kai kurie grupės nariai nesiginčijo jaučiantys šiokį tokį kartėlį dėl neiškovoto kelialapio į finalą, visi sutiko įgiję vertingos patirties.

„Kol kas viskas labai neapibrėžta, galėsiu pasakyti vėliau, bet gal ir užsimezgė koks naujas projektas. Ten buvo tiek žmonių, veidų, patyrimų. Kai visas eurovizinis šurmulys nurims, matysime, kas ir kaip“, – planų konkretinti nepanoro „InCulto“ lyderis.

VIDEO: Grupės "Inculto" sugrįžimas.wmv

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius