Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„InCulto“ visiems linki gerų Velykų! (video)

Grupė „InCulto“ nufilmavo velykinį sveikinimą, kurį skiria visiems Europos linksmų plaučių žmonėms! M.P.3 pranešime spaudai teigiama, kad prie kiaušinio paminklo Vilniaus centre muzikantai atliko perdarytą savo eurovizinės dainos „Eastern European Funk“ versiją, pavadintą „Easter Funk“ („Velykų fankas“).
Grupė „InCulto“
Grupė „InCulto“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Velykos yra linksma, pavasariška šventė, todėl sveikiname visus europiečius, siunčiame jiems savo velykinį kūrinį, plojame per petį ir linkime daug skanių kiaušinių su majonezu“, – sakė „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis, kuris ragina, šiuo nuotaikingu sveikinimu pasidalinti su visais savo draugais Lietuvoje ir užsienyje.

VIDEO: InCulto - Easter Funk

Iškart po šv. Velykų grupė „InCulto“ pradės savo europines gastroles. Jau kitą savaitę grupė nuvyks į Oslą, kuriame gegužės pabaigoje vyks 55-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas. Osle grupė pradės filmuoti savo internetinį nuotykių po Europą vaizdo dienoraštį.

Balandžio ir gegužės mėnesiais muzikantai taip pat lankysis Kaukazo, Balkanų, Baltijos valstybėse, Rytų ir Centrinės Europos šalyse, britų salose. Gegužės 13–15 dienomis „InCulto“ surengs tris išleistuvių koncertus Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, o balandžio viduryje pradžiugins visus muzikos gerbėjus išleista „Eastern European Funk“ kompaktine plokštele.

SPECIALI „EUROVIZIJOS“ RUBRIKA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius