-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„InCulto“ žiūrovams buvo arba per keisti, arba per daug erzinantys, tvirtina BBC

Į „Eurovizijos“ finalą nepatekusi lietuvių muzikos grupė „InCulto“ balsuotojams pasirodė arba per keista, arba pernelyg erzinanti, teigia britų visuomeninis transliuotojas BBC.
„InCulto“ „Eurovizijos“ pusfinalyje
„InCulto“ „Eurovizijos“ pusfinalyje / „Scanpix“ nuotr.

„Lietuviams „InCulto“ nepavyko sudrumsti vandens su savo ironiška protesto daina „East European Funk“, – konstatavo BBC.

Pasak transliuotojo, penketukas, pasirodymo metu nusiplėšęs languotas kelnes, kad parodytų penkias poras blizgančių kelnaičių, „buvo arba per daug keistas, arba pernelyg erzinantis balsavusiems“.

Pasirodymas spindi originalumu. „Prie grindų prikaltų batų“ stiliaus choreografija. Štai ir trumpikės. Robotai verteriai nugali“, – teigė komentatoriai.Tuo tarpu rusų portalas „Argumenty i fakty“ lietuvius įvertino kaip šaunuolius languotomis kelnėmis, gana žvaliai pseudo a capela stiliumi atlikusius kažką, ką patys įvardijo kaip fanką.

„Jei vaikinų šokiai būtų buvę geresni, viskas būtų buvę neblogai. Iš esmės nerangumą lietuviai kompensavo drąsiomis disko trumpikėmis“, – rašoma portale.

Pusfinalį komentavę rusų naujienų portalo lenta.ru atstovai Andrejus Koniajevas ir Aleksandras Filimonovas lietuvių dainą įvardijo ne kaip fanką, bet tiesiog kaip inteligentišką popdainą.

„Pasirodymas spindi originalumu. „Prie grindų prikaltų batų“ stiliaus choreografija (...) Štai ir trumpikės. Robotai verteriai (personažas iš rusų filmo „Viešnia iš ateities“ – BNS) nugali“, – teigė komentatoriai.

„Krachas, (...) Lietuva nepateko. Vaikinai, jūs liksite mūsų atmintyje ir šito tinklalapio paveikslėlyje amžinai“, – piktinosi komentatoriai.

Per antrąjį pusfinalį teisę koncertuoti šeštadienį iškovojo Airijos, Armėnijos, Azerbaidžano, Danijos, Gruzijos, Izraelio, Kipro, Rumunijos, Turkijos ir Ukrainos atstovai.

Antradienį pirmąjį tarptautinio dainų konkurso etapą įveikė Albanijos, Baltarusijos, Belgijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Graikijos, Islandijos, Moldovos, Portugalijos, Rusijos ir Serbijos atlikėjai.

Be minėtų šalių, „Eurovizijos“ finale dėl geriausios Europos metų dainos titulo dar varžysis Jungtinės Karalystės, Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos ir Norvegijos atstovai. Pagal konkurso taisykles pirmosios keturios šalys ir praėjusių metų „Eurovizijos“ laimėtoja į finalą patenka be atrankos.

Iš viso šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse dalyvauja 39 valstybių atstovai.

Tarptautinio dainų konkurso finalas vyks šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius