Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištikimybę grupei „InCulto“ įrodęs Petras atsidūrė „Eurovizijos“ scenoje (video)

15min.lt organizuotą konkursą „Esu ištikimas „InCulto“ fanas“ laimėjo abiturientas iš Vilniaus Petras Brinko. Aštuoniolikmetis vaikinas sukūrė linksmą vaizdo kilpą, įrodė savo ištikimybę ir praleido visą dieną su savo mėgstama muzikos grupe.
Grupė „InCulto“
Grupės „InCulto“ nariai ir konkursą laimėjęs P.Brinko (juodu švarku) / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienį įvykusiame nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ filmavime Petras kartu su „InCulto“ grupės nariais išėjo į sceną. Vaikinas padavė muzikantams butaforines gitaras, surinko mikrofonų stovus ir dar spėjo trumpai pašokti. Petras dirbo ne tik asistentu scenoje, bet ir turėjo progą visą dieną praleisti su grupe, stebėti muzikantų repeticijas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Grupė InCulto
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„InCulto“nariams padėjo P.Brinko 

„Šilti, aktyvūs, linksmi“, – taip P.Brinko apibūdina grupės narius.

Informatiką studijuoti ketinantis vaikinas ilgai neužtruko kurdamas konkursinį vaizdo klipą – Petras jį sumontavo per porą valandų.

„Netyčia pamačiau šį konkursą ir pamaniau, kodėl gi nepabandyti sudalyvauti, susitikti grupės narius ir kartu gerai praleisti laiką. „InCulto“ – viena iš geresnių muzikos grupių Lietuvoje, man jų muzika iš tiesų patinka. Gal visų dainų ir nemoku mintinai, bet tikrai visas turiu“, – patikino vaikinas.

Dvyliktoje klasėje studijuojantis vaikinas teigia pats su muzika neturintis nieko bendra, tik tiek, kad mėgsta klausytis muzikos. P.Brinko teigia „InCulto“ fanu save galintis vadinti du metus – tiek laiko moksleivis aktyviai domisi grupės kūryba.

„Jie vieni iš nedaugelio, kurie gyvai groja muzikos instrumentais per koncertus. Man patinka jų muzika, kuri yra greita, energinga, aktyvi ir linksma“, – kalbėjo Petras.

Apačioje – Petro sukurtas vaizdo kilpas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius