-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybų tarpininkai: Sasha Son(g) pateks į „Eurovizijos“ finalą, bet konkursą laimės Norvegija

Antradienį Maskvoje prasidės 54-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas. Ketvirtadienį antrame pusfinalyje pasirodysiantis Lietuvos atstovas Sasha Son(g) turėtų patekti į finalinį etapą, tačiau jį laimėti šansų turi nedaug, rodo internetinių lažybų portalo „Unibet“ duomenys.
Sasha Son(g)
Sasha Son(g) / Alain Douit (EBU) nuotr.

Lažybų tarpininkai dainos „Love“  galimybes patekti į finalinį etapą vertina santykiu 1,57:1, o nepatekti – 2,25:1. Norintiems lažintis, kad Sasha Son(g) laimės finalinį etapą, siūlomas santykis 85:1.

Jeigu siūlomi koeficientai pasiteisins, lietuvio kūrinys konkurse dalysis 21–22 vietomis su Belgijos atstovu Patricku Ouchene ir jo rokenroliška daina „Copycat“. Vis dėlto Sasha Son(g) reitingai yra aukštesni nei kaimynių Lenkijos, Baltarusijos ar Latvijos.

Pirmoji vieta konkurse lažybų portale „Unibet“ prognozuojama Norvegijos atstovui. Tai iš Baltarusijos kilęs ir rytoj 23 metų gimtadienį švęsiantis dainininkas Alexanderis Rybakas, kuris atliks savo sukurtą dainą „FairyTale“. Už jos pergalę finale siūloma lažintis santykiu 1,6:1.

„Lietuva paprastai savo 12 taškų konkurso finale skiria Rusijos ar Latvijos atstovams. Žvelgiant į balsavimo istoriją, lietuviai taip pat palaiko gruzinus, kurie šiemet „Eurovizijoje“ nedalyvauja, ar skiria taškų Skandinavijos šalims. Manyčiau, kad šįkart stipriausiai lietuviai palaikys Norvegijos atstovą, kuris yra laikomas konkurso favoritu“, – sakė „Unibet“ atstovas Kennethas Pedersenas.

Antroji ir trečioji vietos, remiantis lažybų koeficientais, turėtų atitekti Graikijos dainininkui Sakiui Rouvui su daina „This is our night“ bei Turkijai atstovausiančiai atlikėjai Hadise, kuri Maskvoje pristatys dainą „Dum Tek Tek“.

Menkiausias galimybes laimėti finalą, atsižvelgiant į statymų reitingus svetainėje „Unibet“, turi Čekijos ir Slovakijos atstovai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius