Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėšas pasirodymui „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas rinks paramos koncerte

Trečiadienio rytą specialiai sukviestoje spaudos konferencijoje Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse Donatas Montvydas, kartu su prodiuseriu Martynu Tyla, Lietuvos delegacijos vadovu Audriumi Giržadu ir „Beepost“ atstove Sabina Daukantaite žurnalistams pasakojo apie D.Montvydo savireklamą „Eurovizijos“ konkurse, jau gegužės 1-ąją organizuojamą paramos koncertą bei naujojo albumo leidybą.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Visų pirma konferencijoje žodį gavo S.Daukantaitė, glaustai pristačiusi naujausią D.Montvydo savireklamos konkurso idėją – atvirlaiškius, apie kuriuos 15min.lt jau informavo savo skaitytojus.  Anot merginos, pagrindinis „Beepost“ akcijos, startuosiančios jau po mėnesio, tikslas bus nemokamai reklamuoti visus jaunus ir talentingus žmones. „Donatas Montvydas mums tapo puikiu kandidatu, svarstydami, kaip jį reklamuoti, pasirinkome atvirlaiškio formą“, – pasakojo S.Daukantaitė.

Savo ruožtu „Beepost“ atstovė D.Montvydui įteikė per 3000 atvirlaiškių, sudėtų į specialią kuprinę. Pajuokavęs, jog tikėjosi gauti kuprinę su alumi, D.Montvydas prisipažino besijaučiąs it mokinukas, rugsėjo pirmą žengiantis į mokyklą.

Iš S.Daukantaitės rankų D.Montvydas taip pat gavo ir dainą „Love is Blind“ reklamuojančius marškinėlius ir džemperį. Į šias dovanas taip pat pažvelgta su humoru – štai M.Tyla šmaikštavo, kad dabar visi, kritikavę D.Montvydo aprangą nacionalinėje atrankoje, galės būti patenkinti, kad ši bus pakeista. 

Lėšas rinks paramos koncerte

Bene svarbiausia tema konferencijoje tapo jau gegužės 1-ąją tiesiogiai iš LTV studijos transliuosiamas solinis D.Montvydo koncertas, kurio metu bus renkamos geros valios žmonių lėšos atlikėjui paremti. Iš viso D.Montvydas koncerto metu atliks per 20 dainų, Igno Kuprevičiaus vedamo vakaro metu scenoje pasirodys ir kviestinės žvaigždės.

„Mano koncertas turės dvi kryptis. Yra žmonių, norinčių mane paremti, tad visų pirma koncertą skiriame jiems. Kita vertus, man yra 24-eri ir tai bus didelis solinis koncertas – man pritars LRT grupė, bus tiesioginė transliacija. Jaučiuosi labai laimingas ir pagerbtas, kad galėsiu dainuoti. Kartu su manimi koncerte pasirodys ir vakaro svečiai – Linas Adomaitis, Rosita Čivilytė, Kristina Zmailaitė, Edmundas Seilius, Sasha Song, Aistė Petkevičiūtė, Monika Linkytė“, – kalbėjo D.Montvydas.

Savo ruožtu A.Giržadas atkreipė dėmesį, kad toks paramos koncertas ginkdie nėra skirtas prašyti nuskriausti save ir paaukoti D.Montvydui. „Žinoma, jei turite svarbesnių vietų, kur galėtumėte padėti tuos pinigus – pavyzdžiui, jei jūsų kaimyno vaikas alksta, neaukokite. Savo lėšas mums skirkite tik tokiu atveju, jei tikrai galite – nenorime raginti vargstančių“, – kalbėjo delegacijos vadovas.

Paklaustas, kur bus panaudotos koncerto metu surinktos lėšos, M.Tyla išliko konkretus. „Aukoti pinigai bus skirti albumo leidybai, taip pat daliai mūsų delegacijos išlaikymo. Kompensuosime ir keliones – jau aplankytą Amsterdamą, taip pat Londoną, į kurį Donatas išvyks jau šį savaitgalį. Besiruošiant konkursui atsiranda daug smulkių išlaidų, kurios virsta tūkstančiais litų“, – tikino jis.

Savo ruožtu prodiuseris patikino, kad surinktomis lėšomis švaistomasi tikrai nebus. „Tie pinigai tikrai nebus išleisti Baku rengiant kažkokį balių. Lietuvos delegacija to nebedaro seniai, to ima vengti ir kitos šalys. Apskritai apsilankyti Azerbaidžane yra nepaprastai brangu – viešbučio kambarys kainuoja apie 340 eurų, todėl galybė Europos žurnalistų, nepraleidę konkurso ilgus metus, šįmet ten važiuoti nesiryžta.“

Paskutinįkart toks paramos koncertas, skirtas „Eurovizijos“ dalyviui paremti, Lietuvoje rengtas prieš ketverius metus – tąkart žiūrovų paramos prašė taip pat M.Tylos prodiusuojamas Sasha Song.

Išleis debiutinį albumą

Konferencijos metu D.Montvydas taip pat parodė žurnalistams, kaip atrodys jo debiutinis albumas, klausytojus pasieksiantis jau gegužės mėnesį. Albumas, ant kurio viršelio puikuosis paties D.Montvydo atvaizdas, klausytojams dovanos per keliolika dainų, jame skambės net keturios naujausios eurovizinės dainos versijos. 

Savo ruožtu D.Montvydas pripažįsta, kad jam šio albumo gimimas yra itin ypatingas. „Albume bus daug dainų, visos jos kurtos per pastaruosius ketverius ar net penkerius metus. Man šis albumas labai svarbus – jis prilygsta mano pirmam atraminiam taškui. Tikiuosi, kad šis albumas šįmet pretenduos į daug ką“, – šypsojosi dainininkas. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius