Martynas Kavaliauskas neabejoja: „Eurovizijoje“ jis užims pirmą vietą

Merginų numylėtiniui, dainininkui Martynui Kavaliauskui pasitikėjimo savimi tikrai netrūksta. Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvaujantis vaikinas neabejoja, kad pirmą vietą jis užims ne tik atrankų Lietuvoje metu, bet ir Danijoje vyksiančiame tarptautiniame dainų konkurse.
Martynas Kavaliauskas
Martynas Kavaliauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LRT eteryje jau šį šeštadienį prasidės eurovizinė kova dėl išlikimo. Dainininkas M. Kavaliauskas šventai tiki savo sėkme.  „Aš manau, kad į sceną įnešu švarumo, inteligencijos, profesionalumo. Mano pasirodymas tikrai įkvėptų ir likusią Europą. Žinau, kad mano vieta yra Danijos scenoje ir nesikuklindamas pasakysiu: jei mane žiūrovai išrinktų atstovauti Lietuvai, užimčiau tik pirmą vietą“, – pavydėtiną pasitikėjimą savimi demonstruoja Martynas.

Vaikinas tikino, kad ne kas kitas, o jis yra pavyzdys, kaip atlikėjas turi atrodyti scenoje. Tam pritarė ir komisijos nariai, liaupsinę M. Kavaliausko atliktą dainą „All Night Long“. 2008-aisiais ją padainavęs danas Simonas Mathew būtent ir užėmė pirmąją vietą tarptautinio konkurso finale.

Šiais metais nacionalinėje atrankoje dalyvauja 20 profesionalių ir žinomų atlikėjų. Kova bus itin nuožmi, ir jau šį šeštadienį, gruodžio 21-ąją, pareikalaus pirmų netekčių. LRT televizijos eteryje susirungus pirmajam dainininkų dešimtukui, į tolimesnį etapą pateks tik penki geriausi. Gruodžio 28 dieną paaiškės antrasis penketas. 

Atrankos dalyviams balsus skiria ne tik Lietuvos, bet ir užsienio muzikos profesionalų komisija. Eterio metu už savo favoritus galės balsuoti ir LRT žiūrovai.

Šeštadienį skambės visų laikų ir skirtingų šalių „Eurovizijos“ dainos. Žiūrovai ir komisija pirmiausiai rinks ne eurovizinę dainą, o geriausiai reprezentuoti šalį galintį atlikėją ir tik vėliau – kūrinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius