Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandžio 1-osios pokštas: Monika ir Vaidas traukiasi iš „Eurovizijos“ – tikisi gerbėjų supratimo

Šių metų Lietuvos eurovizinės viltys – dainininkai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė – priėmė sudėtingą sprendimą: iki pasirodymo „Eurovizijoje“ Vienoje likus kiek daugiau nei mėnesiui, duetas traukiasi iš konkurso ir savo vietą užleidžia kitam atlikėjui. Vaidas ir Monika tikisi, kad gerbėjai, sužinoję priežastį, juos supras.
Vaidas Baumila ir Monika Linkytė
Vaidas Baumila ir Monika Linkytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Atvirauti apie pasitraukimo priežastis nei Monika, nei Vaidas kol kas nenori – visas detales žada atskleisti savaitės pabaigoje spaudos konferencijoje, kada ir paaiškės, kas užims jųdviejų vietą. 

Šaltinių žiniomis, dueto pasitraukimą iš „Eurovizijos“ lėmė V.Baumilos kovo viduryje gautas išsvajotas vaidmuo viename didžiausių ir brangiausių Didžiosios Britanijos miuziklų. 

Anksčiau svečioje šalyje miuzikle dainavęs ir po Jungtinę Karalystę gastroliavęs V.Baumila sulaukė pasiūlymo vaidinti spektaklyje apie Robiną Hudą, jam skirtas pagrindinis vaidmuo. Anot šaltinių, naujojo miuziklo repeticijos Londone prasidės balandžio viduryje, o pasiruošimas „Eurovizijai“ su darbu viename brangiausių Didžiosios Britanijos miuziklų niekaip nesuderinamas. 

Kandidatai – keli

V.Baumilai ir M.Linkytei nusprendus gegužę „Eurovizijoje“ nebedalyvauti, pasiūlymo atstovauti Lietuvai sulauks net keli nacionalinėje atrankoje dalyvavę atlikėjai. 

Pirmoji eilėje – per plauką nuo kelialapio į „Euroviziją“ likusi Mia. Jai nesutikus kvietimo tikėtis galėtų Edgaras Lubys ir Jurgis Brūzga. Šie du atlikėjai tik paskutinę akimirką neteko teisės pasirodyti nacionalinės atrankos finale. 

Kas į „Euroviziją“ važiuos vietoje V.Baumilos ir M.Linkytės, nuspręs nacionalinės atrankos rengėjai, tai paaiškės dar šią savaitę. 

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ turi pasirodyti antrojo pusfinalio metu, gegužės 21-ąją dieną. Lietuvai konkurse atstovauja kūrinys „This Time“.

VIDEO: Lithuania: It's a duet! V.Baumila and M.Linkytė to sing at Eurovision! „This Time“ (2015)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius