-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pop Ladies“ merginos „Eurovizijos“ atrankoje dainavo „gulėdamos“ ant šieno

Pirmadienį filmuotoje nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą laidoje grupė „Pop Ladies“ scenoje atliko Gyčio Paškevičiaus kūrinį „Mano kraštas“. Savo pasirodymui dainininkės parinko netikėtą scenografiją – į sceną atsitempė gausybę šieno ir dainuodamos vaidino lyg ant jo gulėtų.
"Pop Ladies"
„Pop Ladies“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasirodo, tokią netikėtą pasirodymo scenografiją sugalvojo grupės dainininkė Katažina Nemycko. „Aš esu kilusi iš kaimo – gal todėl man tokia idėja ir kilo“, – juokėsi ji. 

Anot grupės lyderės Natalijos Bunkės, šieno paruošimas pasirodymui užtruko visą savaitgalį – jį reikėjo klijuoti ant milžiniško stovo, pasirodymo metu tas stovas su šienu buvo matyti iš už dainininkių nugarų. 

Kiek tiksliai šieno prireikė ir iš kur jis atsirado, „Pop Ladies“ tikino nežinančios – tai prodiuseriai pasirūpino, kad pasirodymas būtų vizualiai išbaigtas.

Po dainos atėjo metas merginoms išgirsti komentarus – paaiškėjo, kad šieno scenoje idėją suprato ne visi, o ir supratusiems ji užkliuvo.

„Pop Ladies“

„Lietuvos pristatymas būtų nerealus. Tiek šieno, dar reikia klumpių ir dainos apie vėdarus“, – po grupės pasirodymo juokavo atrankos vedėjas Arūnas Valinskas. 

Komisijos narys Vytenis Pauliukaitis buvo labiau kritiškas. „Merginos, juk jūs esate fainos... O toks „banaliukas“ šis spektaklis“, – apgailestavo jis. Nors „Pop Ladies“ dainavimas V.Pauliukaičiui patiko, aktorinio meistriškumo jis pasigedo: „Padainavote jūs neblogai, bet aktorinė pusė buvo prastesnė. Ir kaip jūs taip sugalvojote? Man labai nepatiko jūsų sceninis būvis.“

Tuo tarpu vertintojas Ramūnas Zilnys stengėsi pažvelgti pozityviau. „Eurovizija“ mėgsta banalybes – Rybakas scenoje neatrodė mažiau banalus. Mes visad galvojame, kaip nustebinti. Manau, variantas, kad atvažiavo merginos iš Lietuvos ir atsivežė sunkvežimį žolės, „pramuštų“, – svarstė jis. 

Šį „Pop Ladies“ pasirodymą „Eurovizijos“ atrankos scenoje LRT žiūrovai išvysti galės sausio 4-ąją dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius