Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Song ruošiasi dar vienam „Eurovizijos“ pusfinaliui (video)

Įsimintino vokalo dainininko Sashos Song vardas mirga lietuviškoje spaudoje. Dainininkas sėkmingai dalyvauja muzikos mėgėjų dėmesį prikausčiusio dainų konkurso „Eurovizija“ atrankoje, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Atlikėjas Sasha Song
Atlikėjas Sasha Song / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Keliolika dalyvių pirmame pusfinalyje nurungęs ir į nacionalinį finalą kaip solistas patekęs dainininkas trečiame pusfinalyje vėl pasirodys scenoje – šį kartą su Donny Montell (Donatu Montvydu).

Praėjusią savaitę lietuviškosios „Eurovizijos“ komisijos narių ir žiūrovų sprendimu Sasha Song su daina „The Slogan Of Our Nation“ (liet. „Mūsų tautos šūkis“) gavo teisę rungtis nacionaliniame dainų konkurso finale. „The Slogan Of Our Nation“ tarp dalyvių ir konkurso gerbėjų jau pakrikštyta himnu. Paklaustas, kaip gimė kūrinys apie mūsų tautą ir jos herojus, Sasha Song pasakojo: „Daina „The Slogan Of Our Nation“ yra skirta mūsų šalies didvyriams, tiems, kuriuos kartais ir pamirštame, nes daug skundžiamės ir verkšlename. O jie – mokslininkai, menininkai, sportininkai – juk garsina Lietuvos vardą visame pasaulyje. Apie juos turėtų išgirsti ir milijonai „Eurovizijos“ žiūrovų.“

Sashą Song galima vadinti „Eurovizijos“ ekspertu – nacionaliniame „Eurovizijos“ muzikos konkurse jis dalyvauja penktą kartą. Jis jau yra dalyvavęs „Eurovizijos“ konkurse ir gynė Lietuvos garbę Maskvoje. Dainininko muzikinė istorija ir konkurso gerbėjams puikiai paįstamos dainos, tokios kaip „Miss Kiss“, „Say Yes To Life“ ar „Pasiklydęs žmogus“, prieš Naujuosius metus pasirodė naujoje kompaktinėje plokštelėje „Sasha Song. Dima Šavrovas“. Nors dainininkas nuolat matomas ir girdimas lietuviškoje scenoje, šis albumas – pirmas po 16 metų pertraukos.

Ateinančios savaitės dainininko darbotvarkėje skirtos tiek naujo albumo pristatymo koncertams, tiek „Eurovizijos“ programai. „Darbo daug, ilsėtis nebus kada – be koncertų, dar ruošiuosi „The Slogan Of Our Nation“ pasirodymui nacionaliniame „Eurovizijos“ finale. Be to, šiais metais su Donny Montell kartu dalyvausime trečiame pusfinalyje“, – pasakojo dainininkas. Su Donny Montell Sasha Song pusfinaliui ruošia dainą „The Best Friends“.

Sasha Song atlieka „The Slogan Of Our Nation“ nacionaliniame „Eurovizijos“ pusfinalyje:

VIDEO: Atlikėjas Sasha Song „The Slogan Of Our Nation" | Eurovizijos dainų konkurso pirmasis turas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius