-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sashai Son(g) – dešimtys tūkstančių gerbėjų litų

Prieš išvykdamas į turą po Europos šalis, Lietuvai Maskvoje vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausiantis Sasha Son(g) su draugais surengė palaikomąjį koncertą Lietuvos televizijos Didžiojoje studijoje.
Sasha Son(g) su draugais surengė palaikymo koncertą Lietuvos televizijos Didžiojoje studijoje.
Sasha Son(g) su Linu Adomaičiu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

Visos „Eurovizijos“ naujienos

Antrąją Velykų dieną Lietuvos televizija ir radijas tiesiogiai transliavo palaikomąjį koncertą Sashai Son(g) „Būkime kartu“.

Buvo pranešta, kad koncerte su Sasha Son(g) pasirodys Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, Ovidijus Vyšniauskas, grupė SKAMP, Baiba Skurstene, Daiva Starinskaitė, Vaidas Baumila. Koncerto vedėjas – Audrius Giržadas.

Užlipęs į sceną Vaidas Sahsai Son(g) tarė: „Sasha Son(g), šiandien labai gerai atrodai ir gerai dainuoji.“ A.Giržado paklaustas, ar kada nors kaip ir Sasha Son(g) vyks į „Euroviziją“, V.Baumila klausimą peradresavo publikai: „O kaip žmonės mano?“

Lietuvos televizijos žiūrovai ir Lietuvos radijo klausytojai galėjo paremti Lietuvos atlikėjo pasirodymą „Eurovizijoje“ skambindami trumpaisiais numeriais 1675 (3 Lt) ir 1631 (8 Lt).

Papildyta 22.55 val. Scenoje – Lino Adomaičio ir Sashos Son(g) duetas. Užlipęs į sceną Linas kalbėjo: „Dabar kiekvienas jūsų paaukotas litukas padės Dimai geriau mums atstovauti. Balsuokite dar kartą, nors jau kartą ir balsavote.“

Sasha Son(g) į sceną pakvietė savo mamą Valentiną. „Ačiū, kad tu esi, šią dainą aš skiriu tau. Ir visoms mamoms“, – kalbėjo Sasha Son(g) prieš atlikdamas dainą „Mamai“ su L.Adomaičiu.

(Papildyta 23.15) Scenoje pasirodė grupė SKAMP ir atliko legendinę dainą „You got style“. Šią dainą grupė atliko ir „Eurovizijos“ scenoje 2001-aisiais.

Po grupės SKAMP pasirodymo Sasha Son(g) atliko eurovizinį kūrinį „Pasiklydęs žmogus“.

Telefonu iš viso paaukota daugiau nei 72 000 litų. Kol kas neaišku, kiek Sashai Son(g) pervesta į sąskaitą banke internetu.

„Ačiū Jums labai, be jūsų mes nebūtume to padarę”, – paskutinę koncerto akimirką dėkojo Sasha Son(g).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius