Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai 15min.lt iš Oslo: Jurgis Didžiulis „Eurovizijos“ finalo nežiūrės

Po dviejų mėnesių gastrolių ir pasiruošimų „Eurovizijai“ penktadienį „InCulto“ vyrai galėjo gerai išsimiegoti ir pradėti užtarnautas atostogas. Dalis grupės narių nelipo iš lovų iki pat popietės, o kiti išėjo pasivaikščioti po miestą, apsipirkti ar tiesiog ramiai pasėdėti parke.
Jurgis Didžiulis
Jurgis Didžiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Turime puikią galimybę pagaliau išsimiegoti. Diena išaušo graži, nuotaikos pozityvios. Tiesą sakant, maniau, kad grupės vaikinams bus labiau nukritęs ūpas, – 15min.lt prisipažino „InCulto“ vadybininkas Vaidas Stackevičius. – Mes į „Euroviziją“ atvažiavome kaip alternatyva, suteikėme jai naujų spalvų, buvome išskirtiniai. Mus ir mūsų kelnaites prisimins ir po dvejų trejų metų, o, pavyzdžiui, kokį Kipro atstovą tikrai pamirš, nors jis ir pateko į finalą.“

Patys „InCulto“ muzikantai labai nustebo, kad į finalą nepateko ir jų simpatijas užkariavusi Švedijos dainininkė Anna Bergendahl.

„Gaila, kad tiek gerų dainų sukrito į vieną pusfinalį. Ir žiūrovams būtų buvę įdomiau žiūrėti „Euroviziją“, jei geros dainos būtų pasidalijusios į abu etapus“, – sakė „InCulto“ atstovas.

Paklaustas, ar grupės nariai ruošiasi stebėti „Eurovizijos“ finalą šeštadienį, „InCulto“ vadybininkas tikino, kad nuomonės šiuo klausimu yra išsiskyrusios.

„Grupės lyderis Jurgis Didžiulis užtikrintai sakė, kad finalo nežiūrės – visas dainas ir taip moka mintinai, o savo favoritų finale neturi. Kiti grupės nariai dar svarsto, ar keliauti į areną „Telenor“ šeštadienį, – sakė V.Stackevičius. – Mums visiems labai patiko Estijos atstovas Malcolmas Lincolnas, bet jo daina, kaip gerai sakė Estijos prezidentas, tikrai buvo per gera „Eurovizijai“ ir finale jis nepasirodys – nebus, už ką sirgti.“

J.Didžiulis likusias dienas iki kelionės namo sekmadienį po pietų žada praleisti su artimaisiais ir šeimos nariais, kurie visi yra atvykę į Oslą. Tiesa, penktadienio vakarą, kaip „InCulto“ ir pažadėjo gerbėjams, grupė planuoja surengti koncertą viename Oslo barų ir gerai pasilinksminti su gerbėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius