-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai 15min.lt iš Oslo: „InCulto“ ašaras nušluostė minia gerbėjų – jiems pažadėtas atlygis (nuotraukos, video)

Skaudus nepatekimas į „Eurovizijos“ finalą, kai „InCulto“ vyrai atidavė tiek jėgų ir apkeliavo tiek šalių, nuliūdino ne tik grupės narius, bet ir gerbėjus. Tačiau dėl to nesumažėjo sirgalių meilė charizmatiškiems atlikėjams – jų prie „Telenor“ arenos išėjimo ketvirtadienio vakarą susirinko tiek daug, kad prie jų nublanko net laimėjusių šalių fanai.
„InCulto“ laukti gerbėjų net po nesėkmės
„InCulto“ prie arenos pasitiko minia gerbėjų. / Audrės Domeikaitės / 15min nuotr.

Lietuvaičių gerbėjai, nepaisydami liūdnos pusfinalio baigties, iš arenos skirstėsi dainuodami lietuviškas dainas, tarp jų – ir Marijono Mikutavičiaus apie laimėjimą iš dešimto karto... Tačiau dauguma jų nenorėjo iškeliauti namo, nepadėkoję grupei už puikų pasirodymą.

Prie tik atlikėjams ir delegacijų nariams skirto išėjimo netrukus po pusfinalio pabaigos susirinko minia Lietuvos gerbėjų, kurie entuziastingai dainavo „Eastern European Funk“ ir laukė grupės „InCulto“, skanduodami „bravo“ ir „InCulto“.

Pirmasis iš arenos išėjo grupės lyderis Jurgis Didžiulis su žmona Erica. Karšto kraujo dainininkas negalėjo nuslėpti nusivylimo, tačiau pamatęs minią laukiančių gerbėjų nebegalėjo nesišypsoti. Jis apsikabino su gerbėjais nedaugiažodžiaudamas ir su Erica nuėjo automobilio link.

„Toks gyvenimas! Bet mano sąžinė rami...“ – sakė Jurgis.

Gerbėjų būrys nesiskirstė ir laukė kitų grupės narių. Šie išėję labai nustebo, kai pamatė tokią daugybę besišypsančių lietuvaičių, kurie jiems dainavo, plojo, šoko jų žingsnelius. Muzikantai netrukus atsigavo ir su gerbėjais ėmė linksmintis – trumpam prasidėjo netgi šokiai poromis.

Tuo metu iš arenos išėję kitų nelaimėjusių šalių atlikėjai turėjo tiesiog bėgti pro lietuvių minią, kad nesijaustų dar labiau nevertinami...

Toks nuoširdus gerbėjų palaikymas privertė grįžti ir Jurgį Didžiulį – jis atsistojo prieš visus sirgalius ir tarė padėkos žodį.

„Jūs esate patys geriausi! Visų pirma aš noriu jums labai labai padėkoti, o antra – rytoj vakare mes surengsime jums koncertuką ir gerai atsidėkosime. Vietą ir laiką dar pasakysime – ir ten padarysime tikrą tūsą!“ – iš džiaugsmo šaukiančiam būriui pažadėjo J.Didžiulis.

Netrukus jis grįžo pas artimuosius, paėmė ant rankų dėl tėčio nesėkmės vis dar apsiverkusį sūnelį ir su Erica išskubėjo į viešbutį.

VIDEO: „InCulto" gerbėjai dėkojo muzikantams už atiduotas jėgas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius