Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Diuseldorfo: Evelina Sašenko patekimą į „Eurovizijos“ finalą šventė šokio sūkury

Patekusių į „Eurovizijos“ finalą dalyvių džiaugsmas laisvai liejosi trečiadienio naktį vakarėlyje Diuseldorfe. Nors ir labai pavargusi, į linksmybių siautulį su vyresniąja seserimi valandai įsiliejo ir Lietuvos atstovė Evelina Sašenko.
Evelina Sašenko su sese
Evelina Sašenko su sese / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šventinė atmosfera „Eurovizijos“ dalyvius ir jų pasirodymus sekusius delegacijų narius, gerbėjus ir žurnalistus privertė bent trumpam pamiršti nuovargį po keliolikos valandų darbo. Vakarėlyje entuziastingai pergalę šventė Serbijos, Rusijos, Kroatijos, Islandijos atstovai. „Europe Club“, kur vyko pirmojo pusfinalio pabaigtuvių šventimas, pasirodė ir pralaimėjusios, bet nenusivylusios Norvegijos bei San Marino atstovės – jos sulaukė daug dėmesio.

Nors Lietuvos atstovė Evelina Sašenko nėra vakarėlių mėgėja, tačiau sėkmingą sau dieną mergina sutiko trumpai atšvęsti. Kartu su visur ją lydinčia septyneriais metais vyresne seserimi Evelina gurkšnojo apelsinų sultis ir išgirdusi mėgstamą dainą, atsipalaidavo šokių aikštelėje.

„Aš – ne abstinentė, bet šiandien esu taip pavargusi, kad nuo alkoholio iš karto nueičiau miegoti“, – šypsojosi mergina.

Atslūgus emocijoms, Lietuvos atstovė galėjo sąmoningai pasidžiaugti savo patekimu į finalą.

„Mano tėveliai labai džiaugiasi, bet ir aš labai džiaugiuosi – pagaliau visi tie kritikai užsičiaups... – žiūrėdama viltingomis akimis, tikėjosi dainininkė. – Visą tą pasiruošimo laiką ką aš bedaryčiau – viskas buvo negerai, kritikavo visi, kas netingi. O juk galėjo palaikydami pasakyti: „Turi gerą balsą – važiuok ir viskas bus gerai!“ Aš juk moteris ir negaliu nereaguoti į visą tą kritikos bangą...“

Tikėdamasi, kad nelengvi išgyvenimai jau praeityje, Evelina su šypsena stebėjo, kaip ant scenos, išgirdę savo dainą, šėlsta finalistai ir jų gerbėjai. Vakarėlio didžėjus leido pasimėgauti ne tik šių, bet ir kai kurių praėjusių metų „Eurovizijų“ dainomis, kurias susirinkusieji sutiko šūksniais ir su savotiška nostalgiška ekstaze...

VIDEO: 15min.lt - Evelina Sašenko "Eurovizijos" pusfinalio vakarėlyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius