Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai iš Diuseldorfo: lietuvių bendruomenė Vokietijoje pažadėjo sirgti už Eveliną Sašenko

Gelbėtis nuo įtampos, kritikos ir nuovargio Evelinai Sašenko Diuseldorfe padeda geras humoro jausmas ir stipri palaikymo komanda, kuri vis didėja.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po daugybės repeticijų antradienio vakarą Lietuvos atstovė pagaliau stos prieš milijoninę televizijos žiūrovų auditoriją ir 17 numeriu pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Dainininkė pirmadienį atlaikė dvi generalines repeticijas, kurios baigėsi beveik vidurnaktį. Apie jokį atsipalaidavimą ar pasilinksminimą po jų mergina, tikino, net negalinti pagalvoti.

„Baikit! Mus čia taip užtampė, kad po to norisi tik miego. Be to, antradienis – labai įtempta diena. Nuo 15 valandos laukia paskutinė generalinė repeticija, o vakare – pagaliau jau pusfinalis“, – atsiduso išgirto balso savininkė.

Pusfinalio išvakarėse, kaip ir buvo žadėjusi, Evelinos atvyko palaikyti jos svarbiausia palaikymo komanda – tėvai, seserys ir kiti artimieji. Dainininkę pradžiugino ir žinia, kad ją palaikyti ruošiasi lietuvių bendruomenė Vokietijoje.

„Per susitikimą su Lietuvos ambasadoriumi ir smagią vakarienę sužinojome, kad sirgti už mus atvažiuos lietuvių bendruomenės nariai – labai dėl to džiaugiuosi!“, – neslėpė Lietuvos atstovė, padovanodama plačią šypseną ir prašydama visus svetur gyvenančius savo gerbėjus balsuoti už ją antradienio vakarą.

VIDEO: Evelina Sašenko siunčia linkėjimus iš Diuseldorfo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius