-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tūkstančius „Eurovizijos“ generalinės repeticijos žiūrovų pakerėjo nesklandus Vaido ir Monikos bučinys

Išsimiegoję ir pailsėję Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė trečiadienio popietę kibo į darbus: „Stadthalle“ arenoje vyko pirmoji antrojo konkurso pusfinalio, kurį lietuvių duetas ir pradės, generalinė repeticija.
Pasirodymo akimirka
Vaido ir Monikos bučinys / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Pasirodymo akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Pasirodymo akimirka

Apie pirmąjį konkurso pusfinalį skaitykite čia.

Generalinės repeticijos metu scenoje veiksmas vyko taip, kaip vyks ir per pusfinalio transliaciją ketvirtadienį: surepetuotas pusfinalio atidarymas, vedėjų kalbos, tada į sceną vienas po kito lipo 17-os šalių atstovai.

Vaidas Baumila ir Monika Linkytė šiame pusfinalyje pasirodys patys pirmieji, taigi ir per repeticiją uždainavo pirmi. Repeticiją gyvai žiūrėjo net keli tūkstančiai žiūrovų – bilietai į generalines repeticijas taip pat parduodami.

VIDEO: Vaido ir Monikos įspūdžiai po pirmos generalinės pusfinalio repeticijos

Vaidas ir Monika ant scenos parodė sklandų ir tvarkingą šou, kurį publika įvertino itin gausiais aplodismentais. Ypač daug ovacijų sulaukė Vaido ir Monikos bučinys scenoje – atlikėjams pasibučiavus tūkstančiai gerbėjų ėmė ploti ir klykti. 

Tiesa, menkas nesklandumas buvo – Vaidas taip smarkiai pabučiavo Moniką, kad sutrenkė jai nosį. Dainininkė juokavo, kad scenoje net buvo pralietas kraujas, tik nieks nepastebėjo.

Scenoje abu dainininkai pasirodė vilkėdami sceninius kostiumus, tačiau atrodė dar ne taip, kaip bus pasipuošę transliacijai: M.Linkytė į sceną lipo be „konkursinės“ šukuosenos ir makiažo. Šįkart kostiumų duetas nekeitė: atrodė taip, kaip per antrą asmeninę repeticiją. 

Be to, scenoje repeticijos metu nebūta ir anksčiau įvykusio pritariančiųjų vokalistų bučinio – atlikėjai Dainotas Varnas ir Jurijus Veklenko tik „sumušė penkis“, nepasibučiavo ir Justė Kraujelytė su Rūta Žibaityte. 

Dėl šios pasirodymo detalės tebėra sprendžiama. 21:00 valandą vietos laiku arenoje skambės antroji generalinė pusfinalio repeticija, kurią žiūrės ir vertins konkurso komisijos nariai, taigi pasirodymas turi būti toks, kokį matys ir televizijos žiūrovai.

Tiesa, nors pirmoji pusfinalio repeticija prasidėjo tik 15:00 valandą vietos laiku, pritariantieji vokalistai savo pasirodymo dalį spėjo surepetuoti dar prieš išvykdami į areną – uždainavo viešbučio kieme ir sulaukė gerbėjų dėmesio.

VIDEO: Lietuvių dueto pritariantieji vokalistai repetuoja ir viešbučio kieme
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Eurovizinio lietuvių dueto pritariantieji vokalistai
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Eurovizinio lietuvių dueto pritariantieji vokalistai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius