Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila ir Monika Linkytė kreipėsi į emigrantus – prašo balsuoti „Eurovizijoje“

Trečiadienio pavakarę Vilniaus centre leidusių miestiečių akis traukė prie paminklo Gediminui vykęs šurmulys: Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė čia filmavo kreipimąsi į užsienyje gyvenančius tautiečius – prašė nepamiršti palaikyti duetą konkurse ir atiduoti savo balsą Lietuvai.
Tomas Perkūnas, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Tomas Perkūnas, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila / Viganto Ovadnevo / 15min nuotr.

Rankose laikydami vėliavą su Vyčiu Vaidas Baumila ir Monika Linkytė, kurie trečiadienį taip pat pristatė eurovizinės fotosesijos kadrus, kreipėsi į svetur gyvenančius lietuvius: ragino nepraleisti „Eurovizijos“ konkurso ir, žinoma, atiduoti savo balsą tautiečiams – balsuoti už Lietuvą. 

„Raginome pasaulio lietuvius, išeivius, nepamiršti mūsų ir palaikyti. Tačiau tikimės, kad ne tik tos šalys, kur gyvena daug lietuvių, skirs mums balsus“, – Žmonės.lt sakė V.Baumila.

VIDEO: Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos linkėjimai emigrantams

Žmonės.lt primena, kad Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiantis duetas konkurse pasirodys antrojo pusfinalio metu, gegužės 21-ąją. Lietuviams teko nesėkmingu vadinamas pasirodymo numeris – jie dainuos patys pirmi. 

Paklaustas apie pasirodymo numerį ir jam klijuojamą nesėkmingojo etiketę, V.Baumila kalbėjo su šypsena veide: „Juk mums patikėjo atidaryti antrojo pusfinalio šventę! Jau dvejus metus iš eilės pirmu numeriu pasirodantys atlikėjai patenka į finalą. Tas numeris mūsų absoliučiai negąsdina. Išeisim į sceną pirmi, kaip patys kiečiausi! Mums pasiūlė atidaryti šou! Žinoma, jie dvejojo, ar tai mus išleisti pirmus, bet vėliau sakė, kad mes žiauriai geri, profai, o mūsų daina labai gera ir užvedanti – galima pasikliauti, kad padarysime gerą šou. Tai žinia, kad mumis taip pasitiki, ir nuramino.“

Iš 17-os antrojo pusfinalio dalyvių į „Eurovizijos“ finalą pateks 10, taigi kiekvienas emigrantų balsas Lietuvos atstovams – labai svarbus. 

Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila
Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Monika Linkytė ir Vaidas Baumila

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius