-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilija Matačiūnaitė Europos žurnalistams sušoko savo eurovizinį šokį

Šeštadienio vakarą Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė iškart po antrosios repeticijos konkurso scenoje dalyvavo specialioje spaudos konferencijoje, kurios metu bendravo su užsienio žiniasklaida. Konferencijos metu veidą akiniais nuo saulės pridengusi lietuvė ne tik atsakė į žurnalistams ir gerbėjams rūpimus klausimus, bet ir sušoko dalį šokio, kurį gerbėjai pamatys eurovizinio pasirodymo metu.
Vilija Matačiūnaitė ir Šarūnas Kirdeikis
Vilija Matačiūnaitė ir Šarūnas Kirdeikis / Thomo Hanses nuotr.

Spaudos konferencijoje V.Matačiūnaitė dalyvavo kartu su Lietuvos delegacijos konkurse vadovu Audriumi Giržadu ir šokėju Šarūnu Kirdeikiu. Čia ji atvyko iškart po antrosios repeticijos, kurios metu parodė pakeistą savo sceninį kostiumą.

„Stovėdama scenoje šiek tiek jaudinausi, tačiau pamačiusi savo pasirodymą vaizdo įraše nusiraminau. Galbūt jaudinausi dėl to, kad nesijaučiau saugi? Dabar žinau, kad ir scena, ir apšvietimas yra puikūs“, – apie praėjusią repeticiją sakė V.Matačiūnaitė. 

Žurnalistams lietuvė pasakojo, kad Lietuvoje nuolat dalyvauja skirtinguose televizijos šou. „Tai man padeda tobulėti. Dainavimas tada ima tobulėti, pati judu pirmyn“, – sakė V.Matačiūnaitė, kuri „Eurovizijos“ konkursą lygino su Olimpinėmis žaidynėmis. 

Dainininkė atskleidė, apie ką yra jos daina „Attention“ – tikino, kad šia daina ragina moteris nepamiršti savivertės. Pasakojo ir apie sceninį kostiumą: tikino pradžioje bendradarbiavusi su stilistu Kęstučiu Rimdžiumi, vėliau – Olga Filatova-Kontrimiene.

Žodį tarė ir Š.Kirdeikis: žurnalistams juokavo, kad V.Matačiūnaitė iš tiesų yra tinginė, todėl ją nuolat reikia skatinti dirbti ir treniruotis. Vėliau šokėjas savo žodžius atsiėmė ir Viliją pagyrė: tikino, kad ji nuolat stengiasi visame kame palikti dalelę savęs. 

Užtat progą atsikirsti gavo pati Vilija – tiesa, jos neišnaudojo: žurnalistui paklausus, kaip vertintų Šarūno Kirdeikio gebėjimą dainuoti, dainininkė kolegą tik pagyrė. 

Konferencijos metu V.Matačiūnaitė ne tik atsakinėjo į klausimus, bet ir ryžosi avantiūrai: drauge su Š.Kirdeikiu sušoko dalį eurovizinio šokio, kurį gerbėjai pamatys Vilijos pasirodymo „Eurovizijoje“ metu. Publika tai įvertino aplodismentais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius