Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Matačiūnaitė: „Kopenhagoje esu draugiška ir mandagi“

Jau šį ketvirtadienį Vilija Matačiūnaitė lips į „Eurovizijos“ sceną ir antrojo konkurso pusfinalio metu kausis už Lietuvos garbę. Pirmadienį, prasidėjus didžiajai eurovizinei savaitei, dainininkė aktyviai kibo į darbus ir tikino, kad laukdama savo pasirodymo visai nesijaudina – yra rami ir pasitiki savo jėgomis.
Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmadienį V.Matačiūnaitės dienotvarkė Danijoje, Kopenhagoje, kur ji vieši nuo praėjusios savaitės, itin įtempta: pavakarę jos laukia balsavimas „Eurokaimelyje“, vakare dainininkė kartu su visa Lietuvos delegacija vyks į ambasadą balsuoti už kandidatus į Lietuvos prezidentus, o naktį V.Matačiūnaitės laukia dar vienas koncertas vietos kavinėje. 

Žmonės.lt V.Matačiūnaitė pasakojo, kad nors jos dienotvarkė ir yra itin įtempta, ji jaučiasi rami ir pasitiki savo jėgomis. „Jaučiuosi taip pat, kaip ir prieš savaitę ar dvi – rami. Galbūt dabar esu kiek užtikrintesnė – žinau, kad mano pasirodymas jau surepetuotas, viskas vyksta sklandžiai. Visai nesijaučiu pavargusi – juk kai tik galiu kažkur neiti, tai ir neinu“, – sakė dainininkė. „Eurovizijos“ scenoje ji repetavo jau du kartus.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė

Per savaitę viešėjimo Kopenhagoje V.Matačiūnaitė jau spėjo susidaryti įspūdį apie konkursą: „Įspūdį čia man kelia organizuotumas – viskas suplanuota tiesiog minučių tikslumu, kiekvienas žmogus žino, ką turi paimti, kur padėti, kam perduoti, kas ir kada vyks toliau. Tai tiesiog žavi. Visa kita... Esu dalyvavusi ne viename tarptautiniame konkurse, taigi viskas tvarkoje.“

Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad dainininkei „Eurovizijos“ konkurse tikrai netrūksta žinomumo – juk suplanuotas ne vienas jos koncertas, spaudos konferencijos, atlikėja bendrauja su užsienio šalių delegacijomis – pati V.Matačiūnaitė mano, kad per daug čia tikrai nesireklamuoja. „Net nežinau, kas organizuoja mano koncertus Kopenhagoje – ar tai mūsų pačių iniciatyva, ar kiekvienas dainininkas tiek koncertuoti turi. Net ir nenorėčiau daugiau reklamuotis – mieliau jau pabūsiu kambaryje: susikaupsiu ir ruošiuos savo pasirodymui, o nesiblaškysiu“, – tikino. 

Nors V.Matačiūnaitė jau turėjo ne vieną progą išgirsti konkurentų „Eurovizijoje“ dainas ir pamatyti pasirodymus, ji linkusi proga nesinaudoti. „Stengiuosi neklausyti kitų pasirodymų, o jei netyčia nugirstu, tai nusiviliu – geriau jau negirdėčiau. Juk išgirdus ir motyvacija, ir užtikrintumas gali greitai dingti. Todėl man geriau būti tarp savo draugų, su tais, kurie dainuoja tą pačią dainą kaip ir aš ir turi tą patį tikslą“, – sakė ji.

Paklausta, ar susipažinusi su keliais užsienio atstovais jau spėjo susirasti draugų, V.Matačiūnaitė sakė: „Esu ramesnė nei kiti ir greitai į draugystes nesileidžiu. Tačiau Kopenhagoje aš esu draugiška, maloni ir mandagi.“

Palaikyti V.Matačiūnaitės „Eurovizijos“ konkurse į Kopenhagą jau netrukus turėtų atvykti artimieji:  „Atvyks keli draugai iš Lietuvos, vienas – iš Vokietijos. Taip pat laukiu sesers – ji turėtų atskristi iš Londono.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Matačiūnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius